Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

WasoYuzu-C Beauty Sleeping
Masker

50 ml
€ 41,99
€ 83,98 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Verzonden door Douglas-Partner
Levering 2 - 4 werkdagen
Art-Nr.152823
Yuzu-C Beauty Sleeping masker van Shiseido is een 1-stapsnachtmasker dat de huid 8 uur lang hydrateert* en er uitgerust en voller laat uitzien.

*instrumentele test met 10 proefpersonen)

Een hydraterend nachtmasker dat de uitstraling van de huid ‘s nachts verbetert. Met de kracht van zongerijpte Yuzucitrus. Voelt zo fris als water aan. Hult de huid in intense hydratatie. Zelfs de meest uitgeputte huid ziet er ‘s ochtends voller en frisser uit.

YUZU, Japanse citrus
Deze iconische citrusvrucht uit het zonnige Kochi (Japan) houdt het vochtgehalte op peil*, waardoor de huid op elk moment gehydrateerd aanvoelt (*in vitro getest).

VAN DE BOERDERIJ NAAR UW BADKAMER
Omdat we rechtstreeks samenwerken met boeren uit verschillende Japanse regio’s in plaats van conventionele leveranciers, kunnen we de traceerbaarheid, versheid en kracht van Shiseido's bestanddelen verzekeren en tegelijkertijd de plaatselijke economie steunen.
Wetenschappers vatten de kracht van deze lokaal geteelde bestanddelen in huidverzorgingsproducten boordevol voedingsstoffen met een klinisch bewezen doeltreffendheid.

SHISEIDO'S BELOFTEN VOOR UW HUID EN MOEDER NATUUR
Zuivere formule: formule met hoogwaardige bestanddelen die zorgvuldig geselecteerd werden vanwege hun voordelen voor de huid
Vegan formule: formule zonder grondstoffen van dierlijke oorsprong of dierlijke derivaten, en in overeenstemming met het dierenwelzijnsbeleid van Shiseido
Waterbesparende formule: formule bevat water uit weggegooide appels
Duurzame verpakking: al het materiaal voor Shiseido's verpakkingen werd zorgvuldig geselecteerd.
Om het plasticverbruik te verminderen, gebruiken we duurzame verpakkingen met 95% gerecycled plastic voor de buitenkant van de pot, en 30% geüpcycled rijstvlies voor de buitenste dop.

RESULTATEN
Doeltreffendheid
Laat de huid intens gehydrateerd en gevoed aanvoelen, waardoor ze er de volgende ochtend uitgerust uitziet. De huid voelt zachter aan en vertoont minder droge plekjes na 1 week.***

Volgende ochtend***
  • 99% zegt dat het product de huid intensief hydrateert.
  • 81% zegt dat het product de huid voedt en er volledig uitgerust laat uitzien.

Na 1 week***
  • 96% zegt dat het product de huid verzacht.
  • 95% zegt dat het product droge plekjes zichtbaar vermindert.

***Consumententest met 100 vrouwen van 22 tot 40 jaar
50 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.