Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Big Boss™ Cooling Roller &
Poederpenseel

1 stuk
€ 56,00
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.603159
Dit volle donzige Big Boss™ Cooling Roller & Poederpenseel van beautyblender levert de perfecte en lichtste airbrush finish aan op de huid.
Maak kennis met hét make-up penseel dat uit twee actieve uiteinden bestaat voor dé perfecte zachte finish. De innovatief koelende roller activeert en ontzwelt de huid door middel van een zachte massage, zodat deze wordt voorbereid voor het aanbrengen van make-up. Het penseel is zorgvuldig ontworpen en volledig cruelty-free. De synthetische haren zijn niet van echt te onderscheiden en bieden een ongelooflijke zachte touch. De volle donzige kop is perfect gevormd en heeft de ideale dichtheid om een zachte finish af te leveren die er nooit onnatuurlijk of cakey uitziet.

Wat moet u nog meer weten over de Big Boss™? Dit penseel is gemaakt met huidverkoelende zamac. De roller tips zijn ontworpen om de microcirculatie te stimuleren en zorgen voor een fris en activerend effect doordat de huid zachtjes gemasseerd wordt. Het zorgt voor een vermindering van wallen. Dit penseel is volledig cruelty-free.
1 stuk