Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

🛍️ Shopping night: -25% op ALLES* & kies gratis cadeaus** bij € 60,- & € 110,- (+ extra cadeau in de APP vanaf € 40,-) 🛍️

Verstevigend Masker
Masker

12,5 ml
€ 14,79
€ 11,09
€ 88,72 / 100 ml
, Inclusief BTW
Beste Prijs
30 ml
€ 41,15
€ 30,86
€ 102,87 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.435651
KenmerkenClean Beauty

Langdurige regeneratie: het Dr. Hauschka Verstevigend Masker. Het Verstevigend Masker verwent je huid, die na elk gebruik merkbaar glad en verfrist aanvoelt. Bovendien zorgt het gezichtsmasker voor een langdurig herstellend effect, want het helpt je huid om op eigen kracht te regenereren en vocht op te slaan. Je kunt het Dr. Hauschka Verstevigend Masker ook dun aanbrengen onder je dagverzorging of in plaats van je dagverzorging als intensief verzorgend product tijdens een behandelingskuur van 4 tot 6 weken. Vooral de gevoelige huid rond de ogen profiteert van deze herstellende verzorging. Huidbeeld / Dr. Hauschka Verstevigend Masker voor de vochtarme, vermoeide en rijpere huid.

Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.

30 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.