Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Moor Lavendel
Body oil

75 ml
€ 21,00
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.435683
KenmerkenClean Beauty
Als u behoefte heeft aan warmte en innerlijke sterkte, biedt Dr. Hauschka Bodyolie Moor Lavendel een beschermende omhulling voor de huid en geeft het haar nieuwe energie. Het hoofdingrediënt van deze samenstelling is het moorextract, dat bereid is volgens een uniek ritmisch Dr.Hauschka procedé met licht en donker, rust en beweging.
Met toevoeging van stimulerende tincturen van heermoes en paardenkastanje mag dit waardevolle extract meerdere weken ongestoord trekken. Stilstaande processen in het veen worden weer geactiveerd, er ontstaat warmte en beweging. Het zo veranderde moorextract stimuleert de innerlijke beweeglijkheid en warmte en nodigt uit om in de wereld te stappen en uw eigen grenzen opnieuw te verkennen.

Dr. Hauschka Bodyolie Moor Lavendel geeft u op koude en drukke dagen kracht, een beschermende omhulling en activeert uw innerlijke vitaliteit. Verrijkt met natuurlijke etherische lavendelolie activeert en verheldert deze samenstelling de zintuigen.

Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
75 ml