Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Bright
Gezichtsreiniging

1 stuk
€ 46,35
€ 32,44
€ 32,44 / 1 stuk
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Prelaunch
Art-Nr.412474
Droomt jij van een gave, stralende huid? Maak kennis met de Silk’n Bright! Deze huidvriendelijke siliconen gezichtsreinigingsborstel is dé manier om jouw huid diep te reinigen en te masseren. De borstel verwijdert in seconden vuil en make-upresten, ontstopt poriën en zorgt voor een zachte exfoliatie van de huid. De bloedsomloop van de huid wordt verbeterd, met een gezonde, perzikzachte gloed als resultaat. Probeer het en u wilt jouw huid nooit meer anders reinigen en masseren!

Waarom de Silk’n Bright?
 • Diepe reiniging en massage van de huid door hoogfrequente vibraties of pulsaties.
 • Verwijdert vuil en make-upresten, ontstopt poriën en zorgt voor een zachte exfoliatie van de huid.
 • Verbetert de bloedsomloop voor een stralend uiterlijk.
 • Bevordert de opname van huidverzorgingsproducten.
 • Geschikt voor alle huidtypen.
 • 5x effectiever dan handmatige reiniging.
 • Lange, zachte siliconen noppen zijn bestand tegen de opbouw van bacteriën en zorgen voor een ultra hygiënische behandeling.
 • Geen vervangende borstelkoppen nodig.
 • IPX7, waterproof.
 • Tot 8.000 vibraties per minuut.
 • 7 snelheidsstanden.
 • 30 seconden intervaltimer .
 • 2 minuten auto-shut off timer .
 • Oplaadbaar, tot 60 keer te gebruiken na één keer volledig opladen.
 • Inclusief USB-kabel en USB-muuradapter.
 • Inclusief reisetui


Waarom de Silk’n Bright?
Silk’n Bright heeft lange, zachte siliconen noppen die veel voordelen bieden! Vuil, olie en make-upresten worden van jouw gezicht verwijderd en laten een schoon, verfrist gevoel achter. Vanaf de allereerste reiniging zult u een groot verschil merken in de zachtheid en de teint van jouw huid. Daarnaast is het siliconen materiaal erg zacht wat het geschikt maakt voor alle huidtypen. Zelfs de gevoelige huid zal er erg van profiteren. En door de afwezigheid van onzuiverheden zullen huidverzorgingsproducten makkelijker door de huid worden opgenomen.

Ultra hygiënisch en geldbesparend!
In tegenstelling tot standaard borstels voor gezichtsreiniging, is deze siliconenborstel bestand tegen de opbouw van bacteriën en garandeert zo dagelijks een ultra hygiënische reinigingsroutine. Bovendien bespaart Silk'n Bright je geld, omdat je nooit meer nieuwe borstelkoppen hoeft te kopen. Silk'n Bright en jouw favoriete face wash is alles wat je nodig heeft om jouw huid perfect te reinigen!

Dubbelzijdig: reiniging en massage
Silk'n Bright is aan twee kanten te gebruiken. De voorkant bevat siliconennoppen voor een diepe reiniging. De dunnere noppen zorgen voor een milde reiniging en de dikkere noppen zijn geschikt voor een meer nauwkeurige reiniging, speciaal bedoeld voor moeilijk bereikbare gebieden zoals rond de neus, ogen en kin. De achterkant is voorzien van siliconenribbels, bedoeld om jouw huid een verkwikkende, ontspannende massage te geven en te ontdoen van stress. Bovendien kun je deze kant ook gebruiken met jouw favoriete serum of dag- of nachtcrème. De hoogfrequente vibraties zorgen ervoor dat deze verzorgingsproducten dieper in de huid doordringen en dus effectiever werken.

Vibrerende en pulserende modus met 7 snelheidsstanden
Welke magische techniek schuilt er achter Silk'n Bright? De hoogfrequente vibratie en pulsatie modi die op 7 snelheden kunnen worden ingesteld tot een maximum van 8.000 vibraties per minuut! Voor een milde, en tegelijkertijd krachtige reiniging.

Klaar in 2 minuten
De slimme intervaltimer laat u elke 30 seconden merken hoeveel tijd er verstreken is. Na twee minuten wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld en weet je dat je klaar bent. Jouw huid wordt dus nooit te lang gereinigd.

Waterproof
Veel gezichtsborstels op de markt zijn niet volledig waterproof en kunnen wellicht alleen onder de douche gebruikt worden. Silk’n Bright is volledig waterproof en laat dus geen water door. Het kan met het grootste gemak onder de douche én in bad gebruikt worden. Joiw dagelijkse gezichtsreiniging kan hierdoor eenvoudig gecombineerd worden met uw lichaamsverzorging, zodat je snel klaar bent!
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.