Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Conditioner

300 ml
€ 33,20
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.073242

Acidic Bonding Concentrate Conditioner - Conditioner voor veeleisend en chemisch behandeld haar - 300 ml

Redken Acidic Bonding Concentrate Conditioner is een zeer geconcentreerde verzorgende conditioner voor ultiem herstel, intense verzorging en bescherming tegen kleurvervaging. De zachte formule is verrijkt met citroenzuur voor een krachtige haarverzorging en een totale transformatie van gekleurd en breekbaar haar. Het Redken Acidic Bonding Concentrate System helpt om de verzwakte verbindingen weer te versterken om zo de gezondheid van het haar en de veerkracht te verbeteren, vooral na een ontkleuring of kleur behandeling.

Key benefits

● Helpt om verzwakte verbindingen weer te versterken.
● Intense verzorging van veeleisend haar.
● Ultiem herstel van breekbaar haar.
● Beschermt tegen kleurvervaging.

Resultaat

Al na 1 behandeling met het Acidic Bonding Concentrate System is schade aan de oppervlakte van het haar zichtbaar teruggedraaid.
300 ml

REDKEN ACIDIC BONDING CONCENTRATE CONDITIONER

Stap 1

SHAMPOO

Redken’s Acidic Bonding Concentrate Shampoo zorgt voor ultiem herstel, intense verzorging en bescherming tegen kleurvervaging.

Stap 2

CONDITIONER

Redken’s Acidic Bonding Concentrate Conditioner verzorgt het haar intensief en geeft gladheid, glans en een gezonde uitstraling aan het haar.

Stap 3

LEAVE-IN

Redken’s Acidic Bonding Concentrate Leave-In Treatment biedt hitte bescherming tot 230*C, laat het haar gladder aanvoelen, vermindert breuk en voorkomt gespleten haarpunten.

Voor een totale transformatie

ACIDIC BONDING CONCENTRATE

Het Redken Acidic Bonding Concentrate systeem is een krachtige haarverzorging die zorgt voor een totale transformatie. Onze meest geconcentreerde formules van het Redken Acidic Bonding Concentrate systeem bevatten Citroenzuur en Bonding Care Complex, wat zorgt voor ultiem herstel, intensieve verzorging en bescherming tegen vervaging van de kleur. Voor alle haartypes en texturen.

ONTDEK ACIDIC BONDING CONCENTRATE