Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

T.L.C. Sukari Babyfacial
Gezichtsverzorgingsset

15 ml
€ 27,00
Beste Prijs
Online beschikbaar
50 ml
€ 76,00
Online beschikbaar
Op voorraadGeen verzendkosten
Siliconen Vrij
Vrij Van Parabenen
Parfum Vrij
Art-Nr.272670
ConsistentieBalsem
Huid typeAlle Huidtypes
EigenschapExfoliëren, Poriën Verfijnen
KenmerkenSiliconen Vrij, Vrij Van Parabenen, Parfum Vrij, Veganistisch, Niet Getest Op Dieren
ToepassingsgebiedGezicht

T.L.C. Sukari Babyfacial van Drunk Elephant

Wat het is:
Babyfacial is een hoogwaardige AHA/BHA "gezichtsbehandeling" die de huid herstelt om een zuiverdere, verbeterde huidtextuur en -tint en een jeugdigere uitstraling te onthullen. Zie het als een extra duwtje in de rug voor de koppige, doffe huid (met andere woorden, het zal je cellen afstoten).
Dit product komt samen met een mini Virgin Marula Luxury Facial Oil (3ml).

Waar het voor geformuleerd is:
Dit masker van de toekomst is een "gezichtsbehandeling" voor thuis die de poriën effectief maar voorzichtig exfolieert en de huid herstelt door zich te ontdoen van opgehoopte dode huidcellen. Met een mix van 25% AHA/2% BHA van ons dream team van glycolzuur, wijnsteenzuur, melkzuur, citroenzuur en salicylzuur, maakt deze professionele formule de huidtextuur aanzienlijk gladder en minimaliseert het de zichtbaarheid van poriën, fijne lijntjes en rimpels. De unieke formule met kikkererwtenmeel, pompoenfermenten en een verzachtende antioxidantenmix van matcha-thee, mariadistel en appel maakt Babyfacial ongelooflijk verhelderend en enzymatisch. Het verbetert de elasticiteit van de huid en zorgt voor een egale, stralende en babyzachte teint.

Wat je nog meer moet weten:
Babyfacial is ontwikkeld voor alle huidtypes. Glycolzuur krijgt een slechte reputatie omdat het overgevoeligheid kan veroorzaken, maar we geloven dat de pH waarde en de bijbehorende ingrediënten (denk aan geurige oliën of grote hoeveelheden alcohol) het echte probleem kunnen zijn. We hebben Babyfacial geformuleerd met een ideale pH van 3,5 met een mix van zuren die synergetisch samenwerken om een hogere werkzaamheid te garanderen zonder roodheid en gevoeligheid te veroorzaken.

Key Ingrediënten:

  • 25% AHA-mix van glycol- + (T) wijnsteen-, (L) melk-, and (C) citroenzuur: Exfolieert huidcellen aan het oppervlak en versnelt de vernieuwing van huidcellen aan het oppervlak om het uiterlijk van de huid glad te maken en te verhelderen.
  • 2% salicylzuur (BHA): Penetreert en exfolieert binnenin de poriën en het oppervlak van de huid, ontstopt de poriën, voor meer helderheid van de huid terwijl het roodheid verzacht.
  • Kikkererwtenmeel: Balanceert en verheldert het aanzien van de huid en bestrijdt dofheid. 
15 ml


Belangrijkste Actieve Ingrediënten

Voor een jeugdig charisma

25% AHA Blend*

Exfolieert dode huidcellen op het huidoppervlak en stimuleert de huidvernieuwing om het aanzien van de huid gladder en helderder te maken.

*Glycol + (T) Wijnsteenzuur, (L) melkzuur en (C) citroenzuur

2% Salicylzuur (BHA)

Dringt tot diep in de poriën door en exfolieert zowel in de poriënwanden als op het huidoppervlak, ontstopt de poriën, zorgt voor meer helderheid van de huid en kalmeert roodheid.

Kikkererwtenmeel

Balanceert en verheldert het aanzien van de huid en bestrijdt dofheid.

KNOCK YOUR CELLS OFF

T.L.C. Sukari Babyfacial™

Dit ‘next-generation’ masker is een "gezichtsbehandeling" voor thuis dat de poriën effectief maar zacht exfolieert en de huid herstelt door de opgehoopte dode huidcellen te verwijderen. Met een 25% AHA/2% BHA blend van ons dreamteam bestaande uit glycol-, wijnsteen-, melk-, citroen- en salicylzuur, maakt deze hoogwaardige formule de huidtextuur extreem glad en minimaliseert het het aanzien van poriën, fijne lijntjes en rimpels.

Leer meer over Babyfacial™

Tiffany Masterson onthult meer details

Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.