Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Geniet van -20%* op bijna alle geuren & -25%* op bijna alle huidverzorging (bij aankoop vanaf 2 producten)! 🍋

LumissimaBrightening & Anti-Aging Day Cream SPF 20
Gezichtscrème

50 ml
€ 54,00
€ 1.080,00 / 1000 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.562794
De Lumissima Brightening & Anti-Aging Day Cream SPF 20 van Dr Irena Eris zorgt voor een egale teint en laat rimpels verdwijnen waardoor uw gezicht weer gaat stralen.

Pigment Block Complex elimineert bestaande pigmentvlekken en verlicht de huid op milde wijze, terwijl tegelijkertijd de vorming van nieuwe hyperpigmentatie wordt voorkomen. Dankzij peptiden met een laag moleculair gewicht wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. De crème verhoogt de elasticiteit van de huid en zorgt voor een duidelijke vermindering van rimpels. Ceramiden voorkomen dehydratatie en geeft de huid een zacht en glad gevoel.

De Lumissima lijn gaat hyperpigmentatie tegen en geeft de huid een egale teint. Deze lijn is bedoeld voor een huid met veel ongelijkmatige pigmentatie veroorzaakt door uv-straling, hormonale factoren, het natuurlijke verouderingsproces, maar is ook prima te gebruiken wanneer uw huid meer behoefte heeft aan glans, vernieuwing en revitalisering. De lijn bestaat uit een dagcrème, nachtcrème, oogcrème en een serum. 
50 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.