Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Orchidée ImpérialeBrightening The Radiance Concentrate
Anti-aging verzorging

30 ml
€ 449,96
€ 1.499,87 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.576100
Orchidée Impériale Brightening The Radiance Concentrate, een meesterwerk van expertise, combineert twee experttechnologieën afgeleid van het Orchidarium® en Guerlain Research voor een dubbel verhelderend effect op de huid.

Cell Respiration ™ Technology - helpt zuurstofgebrek effectief te bestrijden door de cellulaire levensduur te vergroten en de huid te transformeren, zodat de huid een jeugdige uitstraling krijgt.

Orchid Noble Light ™ Technology - combineert een extract van de kostbare orchidee Dendrobium Nobile met revolutionair verhelderende eiwitten, die alomvattend werken op de bronnen van doffe huid.

Door zich te richten op de productie van melanine, wat verantwoordelijk is voor donkere vlekken en bijdraagt aan de productie van collageen, wat essentieel is voor stevigheid, pakt het de pigmentafwijkingen aan. Ook geeft het de huid een boost, stimuleert het de uitstraling en geeft het een verhelderend effect.

Dag na dag wordt de textuur van de huid verfijnd, vervagen de donkere vlekken en krijgt de huid zijn jeugdige uitstraling terug.
30 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.