Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren
Lentevoordeel: 20% op BIJNA ALLES! 🌼

CHANELSUBLIMAGESUBLIMAGE L’ESSENCE LUMIÈRE
Anti-aging verzorging

40 ml
€ 425,00
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.064437
Leeftijd40+
ConsistentieSerum
Huid typeNormale Huid
EigenschapZorgzaam, Anti-Aging, Versterking, Beschermend, Verduidelijkend, Antioxidant, Anti-Pigment
Product typePompfles
ToepassingsgebiedGezicht
De kracht van licht geconcentreerd in een essence. Dit huidperfectionerende verzorgingsproduct richt zich op onregelmatigheden en de afweermechanismen van de huid. De gladgestreken en egale huid weerkaatst het licht beter.

Deze perfectionerende gezichtsverzorging dankt zijn buitengewone eigenschappen aan een speciale plant van de Franse geneeskunde. Anthyllis is een wilde plant die zijn kracht ontleent aan natuurlijk licht en is geacclimatiseerd door CHANEL in een speciaal laboratorium in de open lucht. Hieruit is een natuurlijke werkzame stof gewonnen, die fungeert als drager voor de lichte en selectief hecht aan onregelmatigheden in de huid en afweermechanisme van de cel. Het resultaat is een perfect egale teint. De antioxiderende eigenschappen van de geconcentreerde waterplant: vanille-orchidee, zorgt ervoor dat de huid beter is uitgerust en beschermd.

De lichte, zacht smeltende textuur van SUBLIMAGE L'Essence Lumière geeft onmiddellijk een aangenaam fris gevoel.

Het resultaat: dag in dag uit een gelijkmatigere teint, een verfijnde huid en verbeterde pigmentvlekken. Het huidoppervlak reflecteert het licht beter. De teint is gelijkmatiger en duidelijker. Hij onthult zijn oorspronkelijke helderheid.
40 ml