Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Tousled Waves
Krultang

1 stuk
Adviesprijs€ 100,00
€ 79,00
Je bespaart 21%
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.039200
Oneindige opties. Blijvende looks. Creëer een eindeloze reeks van stijlen met de verwisselbare opzetstukken van de T3 Convertible Collectie.
Gebruik het T3 Tousled Waves-opzetstuk met tapse loop van 32 - 19 mm om nonchalante, warrige golven of getextureerde golven en krullen te creëren. Bij verhitting, glijdt het speciaal aangepaste keramische oppervlak zacht door het haar voor een pluisvrije, glanzende duurzame afwerking. Met de intelligente Digital T3 SinglePass technologie, werkt dit Convertible opzetstuk in slechts één beweging. Een interne microchip controleert de temperatuurschommelingen om een gelijkmatige, optimale warmte te garanderen. Het is de start van een mooie afwerking.
Compatibel met de Whirl Trio, Whirl Convertible, Twirl Convertible en de Convertible Base.

Eigenschappen:
  • Tapered Barrel van 32 - 19 mm: creëert glanzende, langdurige warrige golven
  • Digital T3 SinglePass Technology: zorgt voor een gelijkmatige, consistente warmte en een snelle, gezonde styling
  • Custom Blend Ceramic Barrel: het speciaal aangepaste keramische oppervlak glijdt zacht door het haar voor een pluisvrije, glanzende duurzame afwerking
  • Koude tip: voor makkelijke styling
  • 2 jaar garantie: uitgebreid bereik en ondersteuningsopties
Tousled Waves


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.