Gratis verzending en retour | Gratis 2 samples naar keuze | Voor 22:00 besteld = morgen in huis | Grootste beauty-assortiment

BlackMaremma
Eau de parfum

100 ml
€ 175,84
Op voorraadGratis verzending
Art-Nr.779438

Een ander stop in deze wonderlijk reis is Toscane, misschien wel de minst romantische en meest onbekende bergen en dalen van de Maremma. Stoer en sterk net als de mannen en vrouwen die daar wonen, koninklijk en trots als de paarden die galopperen in dit eindeloze landschap. Het is een plaats om te kamperen,in deze ongerepte wildernis langs de rivier de Buttero, samen met de adembenemende paarden. De naam Buttero refereertaan de Maremma’spaarden-herders en dat komt weer uit het Grieks waar boútoros (= oxen herder) betekent. Neem je het breder dan denk je aan de Italiaanse variant van de Amerikaanse cowboy. Deze complexe, met meerdere facetten, parfum straalt de kracht uit van deze streek. Fruit en bloemen, tonen die voorkomen in de Maremma samen met de sterke leer- en houttonen zorgen bij dit parfum voor een lange aanwezigheid. Inde zwarte flacon bevindt zich al de charme van dit wilde en fasinerende, meest onbekende deel van Italie, maar vol met wonderen.

100 ml


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.