Gratis verzending en retour  |  Gratis 2 samples naar keuze  |  Vóór 22:00 besteld = morgen in huis  |  Het grootste beauty-assortiment

DOUGLAS SHOPPING WEEKEND: -25%* op ALLES + kies gratis cadeaus bij € 60,- 🎁 & € 110,- 🎁🎁**

GoldLilipur
Eau de parfum

100 ml
€ 175,84
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.779437

Een stop op deze reis is Nepal met Lilipur van Tiziana Terenzi. Een land waar historie, civilisatie en myhtes verweven zijn. Nepal plaatst de reiziger in een kosmische tijd. Op zoek naar onze innerlijke ziel. Lillipur is een geweldige agglomeratie van tempels, waarbij de prachtige Golden Tempel er bovenuit steekt. Hier in iedere hoek branders met wierook om de meditatie te helpen. Lillipur wordt geacht een van de meest spirituele plaats op aarde te zijn. Deze trip was de inspriatie voor dit parfum, in een kostbaar gouden flacon gevuld met de allesovertreffende geest van deze plek.

100 ml


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.