Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Geniet van -20%* op bijna alle geuren & -25% op ALLE zonverzorging* + kies een cadeau vanaf € 10,- aan suncare**! ☀️

Highlight & Contour Pro Palette
Highlighter

21.6 g
€ 23,40
€ 1.083,33 / 1000 g
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Palmolievrij
Paraffine-Vrij
Vrij Van Parabenen
Art-Nr.896683
KleurHighlight & Contour Pro Palette
DekkingMedium
Leeftijd20+
ConsistentiePoeder
Huid typeAlle Huidtypes
FinishStralend
KenmerkenPalmolievrij, Paraffine-Vrij, Vrij Van Parabenen, Sulfaat Vrij, Niet Alcoholisch, Zonder Olieachtige Ingrediënten, Parfum Vrij, Veganistisch, Glutenvrij, Vrij Van Aceton, Lactose Vrij, Geschikt Voor De Gevoelige Huid, Zonder Sporen Van Noten, Ammoniak Vrij, Ftalaat-Vrij
Het NYX Professional Makeup Highlight & Contour Pro Palette bestaat uit acht verschillende kleuren om het gezicht de mooiste vorm te geven. Benadruk favoriete gelaatstrekken en gebruik het palet om andere delen van het gezicht wat minder naar voren te brengen.

Wat is highlighten en contouren?


Termen als shapen en contouring zijn inmiddels welbekende beautytechnieken. Simpel gezegd helpen lichte en donkere kleuren het gezicht vorm te geven. Sommige dele in het gezicht worden lichter gemaakt, waardoor ze er meer uitspringen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld de lippen wat voller te laten lijken door op de cupidoboog (het kuiltje boven de bovenlip) aan te brengen. Andere kanten van het gezicht verdoezelen we meer naar de achtergrond, door ze donkerder te maken. Maak bijvoorbeeld het gezicht smaller, accentueer de jukbeenderen en benadruk de kaaklijn.

Stappenplan voor het gebruiken van het highligher en contour palet


Met het NYX Professional Makeup Highlight & Contour Palette zijn de mogelijkheden eindeloos. Ieder gezicht is anders, maar voor een mooie basislook is het volgende stappenplan aan te houden.

1. Breng een warme kleur aan bij de slapen (boven de wenkbrauwen) en jukbeenderen.
2. Breng een koele kleur net onder de jukbeenderen om deze te accentueren
3. Breng een iets donkerdere tint aan onder de jukbeenderen, aan de kant van de haargrens, om de contouren te benadrukken.
4. Gebruik een highlighter en een smalle borstel om de neus lichtjes te accentueren.
5. Gebruik als laatste stap een lichte highlighter/shimmer om de mooiste delen van het gezicht naar voren te brengen. Denk aan de neus, het midden van het voorhoofd, het wenkbrauwbot, het kuiltje tussen lip en neus (cupidoboog), de kin.

In de video tutorial hierboven leggen we het contouren en highlighten van het gezicht nog eens stap voor stap uit.

Vegan en cruelty free


Het Highlight & Contour Pro Palette van NYX Professional Makeup heeft het een vegan formule, wat wil zeggen dat het geen ingrediënten of bijproducten van dierlijke oorsprong bevat.
Highlight & Contour Pro Palette


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.