Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

SauvageEau de Toilette Spray
Eau de Toilette

30 ml
€ 49,99
€ 166,63 / 100 ml
, Inclusief BTW
60 ml
€ 78,42
€ 58,82
€ 98,03 / 100 ml
, Inclusief BTW
100 ml
€ 105,60
€ 79,20
€ 79,20 / 100 ml
, Inclusief BTW
200 ml
€ 163,00
€ 122,25
€ 61,13 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Verzonden door Douglas-Partner
Partnerproducten zijn uitgesloten van de Black Friday actie
Levering 2 - 4 werkdagen
Art-Nr.893534
GeurnootHoutachtig, Fris
TopnootBergamot
HartnootVetiver, Peper, Patchouli, Lavendel, Geranium, Elemi
BasisnootAmbroxan
Cadeau voorKerstmis, Sinterklaas
Sauvage is een creatie geïnspireerd door wijd open vlaktes. Een ozonblauwe lucht boven een rotsachtig landschap, witgloeiend onder de woestijnzon. De sterk aanwezige citrus noot in Sauvage Eau de Toilette wordt krachtig ondersteund door de nobele amberachtige toets van ambroxan, harsachtig elemi en hout dat het geheel bij elkaar brengt. Het kenmerkende geurspoor is herkenbaar uit duizenden en is uniek* in zijn zelfverzekerde mannelijkheid. Sauvage Eau de Toilette is als een intense en frisse ademhaling, een gedurfde compositie voor een authentieke en oprechte man.

Vul de 100 ml en 30 ml Sauvage Eau de Toilette flacons bij. De navulbare flacons zijn te herkennen aan de vermelding "REFILLABLE" op de achterzijde (30 ml Eau de Toilette) of de onderkant (100 ml Eau de Toilette).

WOORDEN VAN FRANÇOIS DEMACHY, PARFUMEUR-CRÉATEUR VAN DIOR
"Bij het creëren van Sauvage, heb ik de man als uitgangspunt genomen. Een krachtige en onmiskenbare mannelijkheid, zoals het evenbeeld van een man die tijd en mode overstijgt."

GEURNOTEN
De ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn met de uiterste zorg geselecteerd en in overvloed aanwezig. Een explosie van sprankelende topnoten met de sappige frisheid van Calabrische bergamot. Het krachtig houtachtige geurspoor wordt gekenmerkt door ambroxan. François Demachy nam voor Sauvage uitsluitend genoegen met een essence van Calabrische bergamot van uitzonderlijke kwaliteit. Een exclusieve bergamot die hij in samenwerking met plaatselijke producenten heeft gecreëerd voor een unieke, signatuur voor Dior. Dankzij de zonovergoten vrucht uit Calabrië is de geur fruitiger van aard en ontwikkelt deze unieke, licht peperachtige en citrusachtige facetten.

* Bij Dior
30 ml


Voor mannen die trouw aan zichzelf blijven

Ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Topnoot

Bergamot uit Reggio Calabria

Bergamot straalt een sprankelende frisheid uit. Doordrenkt door de Calabrische zon, maakt het indruk met zijn fruitige aroma van unieke, licht peperige en citroenachtige nuances.

Hartnoot

Szechuanpeper

Szechuanpeper is de mooiste peper ter wereld. Het geeft zich vrij in een pittige vibratie met citroenachtige en licht kamferige accenten.

Basisnoot

Ambroxan

Uiterst kostbaar amber presenteert houtachtige zeenoten en laat een unieke signatuur achter op het subtiele aroma van zongebleekt drijfhout.

Ontdek de Sauvage Collectie

Sauvage is geïnspireerd op weide, open landschappen. Een radicaal frisse compositie met rauwe, houtachtige noten. Krachtig en nobel tegelijk.

Ontdek de campagne

Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.