Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Eau de Toilette

50 ml
€ 72,99
€ 145,98 / 100 ml
, Inclusief BTW
100 ml
€ 112,00
€ 89,60
€ 89,60 / 100 ml
, Inclusief BTW
150 ml
€ 110,99
€ 73,99 / 100 ml
, Inclusief BTW
Beste Prijs
Op voorraadGeen verzendkosten
Verzonden door Douglas-partner
Verwachte levering 2 - 4 werkdagen
Art-Nr.022612
Cadeau voorVerjaardag
Prada Luna Rossa spiegelt het ritme van interactie tussen man en natuur, krachtig en fris, maar toch capabel om subtiele emoties op te roepen. Geur als een extreme sport: geuren geboren uit de uitdaging tussen rauw en verfijnd.

Prada Luna Rossa is een mannelijke geur zonder compromis die traditionele ingrediënten heruitvindt. Een golf van aromatische frisheid vloeit over de geur met kracht en een dynamische energie.

Top notes: Een bittere frisheid van Bittere sinaasappel activeert een rauw en onmiddellijk facet van lavendel: bitter-fris en opwekkend.
Heart notes: Een aromatisch hart van lavendel, aromatische salie en essentie van munt kanaliseren de geest van grote open ruimtes en ruige natuurlijke elementen: rijkelijk genuanceerd en subliem.
Base notes: Een houtachtige amber signatuur, ambroxan en absolute van ambrette creëren een houtachtige amberachtige signatuur. De dynamische paradox van synthetische en natuurlijke ingrediënten brengen een warme sensualiteit, verfijnd, gedistingeerd en tijdloos.
50 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.