Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies
30 ml
Adviesprijs€ 315,43
€ 252,34
Je bespaart 20%
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.940635
GeurnootOriëntaal, Houtachtig
Vol de Nuit is onderdeel van de legendarische collectie van Guerlain. Een collectie van karakteristieke geuren, die al meer dan een eeuw samengesteld zijn door 5 generaties parfumeurs. Deze mythische pioniersparfums vormen een unieke olfactorische collectie die het Maison Guerlain tracht te behouden.

Een vliegtuig vertrekt vanuit Parijs naar Buenos Aires. Plots verliest de radio het contact. Een tornado raast door. Elke seconde brengt de pas getrouwde piloot een beetje verder van zijn geliefde...

Vol de Nuit is een eerbetoon aan Antoine de Saint-Exupéry, vanwege zijn gevierde roman Verheven Moed. Vol de Nuit is een parfum van mysterie. Het bruist van gewaagdheid en is een van de meest verfijnde en gefacetteerde creaties. Met haar assertieve persoonlijkheid bloeien haar bloemige en houtachtige facetten op in een gedurfd oriëntaals spoor.

Het reliëf van de rookglazen flacon doet denken aan een bewegende propeller en stelt de tekening voor van een vliegtuigvleugel tijdens de vlucht. Een symbool van modernisme, de vierkante metalen stop roept een mechanisch onderdeel op en viert de triomf van de verovering van de lucht.
30 ml


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.