Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Eau de Toilette

90 ml
€ 81,85
€ 26,95
€ 29,94 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.546347

Davidoff Champion Eau de Toilette

FRIS, MANNELIJK EN SENSUEEL

Davidoff Champion Eau de Toilette gaat over het dagelijkse ritueel van een man, die dag in dag uit de tijd neemt om zijn fysieke en mentale kracht op te bouwen. Het herenparfum is een frisse houtachtige blend met een onbetwist karakter. De Davidoff man is gefocust en weet wat hij wil: Hij wil aan de top blijven, klaar zijn om uitdagingen aan te gaan en ze te overwinnen.

  • Topnoten: BERGAMOT
  • Hartnoten: SALIE
  • Basisnoten: EIKENMOS

Deze parfum begint in de topnoot in een frisse uiting van bergamot, gecombineerd met in het hart salie. Voor een houtachtige sensatie. De herengeur wordt versterkt in de basis met eikenmos om de frisheid en het karakter te versterken. De ideale geur om de hele dag te dragen.

De originele en inspirerende flacon in de vorm van een dumbbell staat voor de persoonlijk behaalde prestaties door middel van sport. Het glazen handvat geeft een ruwe en mannelijke touch. De zilveren gewichten aan de kop en staart zijn gemaakt van echt metaal.

DAVIDOFF FRAGRANCES, MAKE YOUR CALL.
Geïnspireerd door de oceanen en natuurlijke wonderen, geeft Davidoff al 30 jaar kracht, frisheid en levendigheid aan mannen en vrouwen. Wij verkenden de aarde in een zoektocht naar zeldzame en krachtige ingrediënten en creëerden unieke melanges die uw innerlijke natuur versterken. Naast parfum heeft Davidoff ook aftershaves, deodoranten en showergels in het assortiment. Van het legendarische Cool Water tot onze meest iconische geuren, vind uzelf en MAKE YOUR CALL!
90 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.