Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Re-NutrivRe-Nutriv Lightweight Crème
Gezichtscrème

50 ml
€ 172,52
€ 134,31
€ 268,62 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
+ cadeau
Art-Nr.629154
Re-Nutriv Lightweight Crème van Estée Lauder.
Heeft uw huid speciale aandacht nodig? Een extra rijke, zachte verzorging. Is uw huid bijzonder droog of delicaat? Ontdek dan Re-Nutriv, de wetenschap van milde, doeltreffende huidverzorging. Uiterst luxueus, gegarandeerd doeltreffend. Re-Nutriv Lightweight Crème verwent de huid optimaal. Ervaar de verzorgende werking. En het verschil.

De Re-Nutriv Lightweight Crème van Estée Lauder heeft alles wat de droge huid zoekt in een moisturizer – maar dan in een luchtige versie. Verzacht en egaliseert het huidoppervlak, onder of zonder make-up. Helpt het aanzien van fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

DE RE-NUTRIV-COLLECTIE
De oorspronkelijke luxueuze huidverzorging gecreëerd door mevrouw EstééLauder, Re-Nutriv, blijft geliefd bij vrouwen over de hele wereld. De buitengewoon rijke, unieke verstevigende formules zijn zo mild en luxueus dat we ze beschouwen als de beste oplossing voor de droge huid. Met Re-Nutriv wordt uw huid gehuld in luxueuze hydratatie, die volledig beantwoordt aan de behoeften van de droge huid.
  • Hydraterend
  • Dermatologisch getest
  • Helpt tegen droogte en droogtelijntjes.
50 ml

bij besteding vanaf € 65 euro aan Estée Lauder.*

* Eén cadeau per klant. Op=op.Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.