Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Touche Éclat
Highlighter

2.5 ml
€ 42,95
€ 1.718,00 / 100 ml
, Inclusief BTW
Geen verzendkosten
Uitverkocht
Art-Nr.080909
Kleur03 - Pêche Lumière
De toverstaf voor een natuurlijke glow. De Touche Éclat Stylo van Yves Saint Laurent Beauté brengt licht aan op het gezicht en zorgt voor een frisse blik dankzij haar frisse en lichtrijke formule.

De Touche Éclat Stylo is een subtiele en natuurlijke highlighter die ogenblikkelijk zorgt voor een natuurlijke stralende teint. Met slechts één klik verwijdert deze hydraterende en ultravloeibare formule tekenen van vermoeidheid rond de ogen en verfrist de blik door schaduwzones op het gezicht weg te werken (aan de zijkant van de neus, de mondhoeken, de holte van de kin en aan de expressielijnen).

De Touche Éclat Stylo kan ook worden aangebracht op de lipcontouren om voller uitziende lippen te creëren.

Beschikbaar in een handig on-the-go formaat.
  • Natuurlijke highlighter
  • Voor een stralende teint
  • Zorgt voor een gezonde glow
  • Werkt tekenen van vermoeidheid en schaduwen weg
  • Hydraterende formule met calendula-extract
  • Dermatologisch getest
  • Voor alle huidtypes
03 - Pêche Lumière

Veelzijdige applicatie

Voor een onvergetelijke uitstraling

Ogen

Gebruik Touche Éclat als concealer onder de ogen voor een stralende, wakkere blik. Breng aan in de binnenste en buitenste ooghoek.

Neus

Touche Eclat Stylo highlight de hoogste delen van het gezicht. Breng aan op het voorhoofd, de brug van de neus en op de kin voor een slanke en frisse uitstraling.

Mond

Maak uw lippen voller en meer gedefinieerd. Omlijn de volledige lipcontour of alleen de Cupidoboog en vervaag het product zachtjes met uw vingers.

8 uur slaap in één klik

Ervaar het effect van 8 uur slaap met één klik.
Touche Éclat is een innovatieve combinatie van concealer en highlighter die onmiddellijk en langdurig alle tekenen van vermoeidheid camoufleert - met een natuurlijk ogende finish.

Expert tip: De kleuren van Touche Eclat Stylo zijn al iets lichter en frisser dan bijvoorbeeld je concealer of foundation, goed om hier rekening mee te houden bij het kiezen van de juiste kleur.