Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Code HommeEau de Toilette
Eau de toilette

Online op voorraadGratis verzending
Vrij Van Microplastic
Siliconen Vrij
Palmolievrij
Art-Nr.1073306
GeurnootAromatisch
HartnootLavendel
BasisnootCederhout, Tonka Boon
Ik ben refillableJa
Ik ben een refillJa
SeasonWinter
KenmerkenVrij Van Microplastic, Siliconen Vrij, Palmolievrij, Paraffine-Vrij, Vrij Van Parabenen, Conserveermiddelen Vrij, Sulfaat Vrij, Comedogeen-Vrij, Glutenvrij, Vrij Van Aceton, Lactose Vrij, Geschikt Voor De Gevoelige Huid, Zonder Sporen Van Noten, Ammoniak Vrij, Ftalaat-Vrij, Pigment- En Kleurstofvrij
Product typeFles
ToepassingsgebiedLichaam
CadeautipVerjaardag, Kerstmis

Giorgio Armani - Code - Eau de Toilette - Herengeur

Iconische mannengeur met verfijnde frisheid
Giorgio Armani herintroduceert Armani Code Eau de Toilette in een vernieuwde flacon. Een iconische geur waarmee een nieuw tijdperk wordt ingeluid. Ontdek de geurcompositie van de mannenparfum van Armani Code. De geur ademt verleidelijke, gevoelige mannelijkheid, zit vol fascinerende contrasten en is verkrijgbaar in een navulbare flacon. Met zijn frisse, amber en houtachtige geur is Armani Code Eau de Toilette onweerstaanbaar. Onmisbaar voor de moderne, hedendaagse man die van een sensuele en frisse geur houdt.

Ontdek Armani Code

  • Geurnoten: amber en houtachtig
  • Fris & sprankelend
  • Topnoten: citrus
  • Hartnoten: lavandin
  • Basisnoten: tonkaboon en cederhout
 
Beleef het verfijnde, frisse karakter van het parfum
• Het parfum ademt frisheid door de heldere citrusnoten, gewonnen uit Calabrië, Italië;
• De tonkaboon, vermengd met de houtachtige kracht van cederhout zorgt voor een warm, intens en sensueel effect;
• Lavandin uit de Provence verleent aromatische facetten aan Armani Code Eau de Toilette;
• De super essence cederhout zorgt voor een verfijnde noot met een fris, sprankelend effect; Krachtig aroma gecombineerd met mysterieuze en sensuele facetten
 

Armani Code Eau de Toilette is een iconische geur vol fascinerende contrasten en is nu verkrijgbaar in een nieuwe flacon. De amberachtige houtachtige geur van dit mannenparfum heeft de kracht een verleidelijke en gevoelige mannelijkheid te creëren die de hedendaagse, vooruitziende man weerspiegelt. Het hart van het parfum bestaat uit de krachtige geurfacetten van lavandin, een kruising tussen lavendel en spijklavendel.

Natuur is de puurste vorm van schoonheid en is daarbij ook altijd een inspiratiebron geweest voor Giorgio Armani. Met duurzaamheid voorop, kijkt Armani Code Eau de Toilette dan ook naar de toekomst, met duurzaam ingekochte ingrediënten en een navulbare flacon, die ontworpen is om lang mee te gaan.

Het gebruik van een navulling voor de 50ml flacon van Armani Code Eau de Toilette resulteert in een aantoonbare vermindering van het grondstoffenverbruik: Er wordt 38% minder glas gebruikt, 67% minder metaal en 22% minder papier.

Ervaar Armani Code Eau de Toilette Spray op polsen en nek. Om een langdurige geur te behouden, volstaat het om het parfum in een dubbele ring rond het hoofd en in de richting van de schouders te spuiten.

50 ml


Armani CODE Eau de Toilette

Iconische geur met verfijnde frisheid

Topnoot

CITRUS

Armani CODE Eau de Toilette heeft een fris karakter door middel van heldere citrus topnoten uit Calabrië, Italië, waardoor een sprankelend effect ontstaat.

Hartnoot

LAVANDIN

In het hart van Armani CODE Eau de Toilette zit het krachtige ingrediënt Lavandin uit de Provence, een kruising tussen lavendel en spijklavendel die de geur zijn aromatische facetten geeft.

Basisnoot

TONKABOON & CEDERHOUT

De tonkaboon, vermengd met de houtachtige kracht van cederhout zorgt voor het warme, intense en sensuele, maar ook het frisse en sprankelende karakter van Armani CODE Eau de Toilette.

ONTDEK CODE EAU DE TOILETTE

Giorgio Armani herintroduceert Armani CODE Eau de Toilette. Een iconische geur waarmee een nieuw tijdperk wordt ingeluid. De geur ademt verleidelijke, gevoelige mannelijkheid en zit vol fascinerende contrasten. Met zijn frisse, amber en houtachtige geur is Armani CODE Eau de Toilette onweerstaanbaar. Onmisbaar voor de moderne, hedendaagse man die van een sensuele en frisse geur houdt.

Met duurzaamheid voorop, is de vernieuwde Armani CODE Eau de Toilette nu verkrijgbaar in een hervulbare flacon.

REWRITE THE CODE

Beleef het verfijnde, frisse karakter