Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Bodylotion mannen

(27)
Merk
Productsoort
Geurtype
Voor wie
Highlights
Huidtype
Prijs
Sorteren op:

Bodylotion voor mannen kopen in de DOUGLAS Online-Shop

De huid is ons grootste zintuig en krijgt dagelijks heel wat te verduren. Dat vraagt om een verzorging die is afgestemd op uw huidtype. De huid is net een spiegel: het laat zien wanneer we ons goed voelen of wanneer ons lichaam meer aandacht nodig heeft. De juiste lichaamsverzorging is daarom ook afgestemd op die behoefte, maar laat u daarnaast ook heerlijk ruiken. De beste mannenbodylotions hydrateren de huid en gaan tekenen van veroudering hiermee tegen.

Mannenbodylotion voor een droge huid

Welke bodylotion voor u de juiste is, hangt niet alleen af van uw huidtype. Ook van de verwachtingen die u heeft van de bodylotion, bijvoorbeeld of deze hydrateert of snel intrekt. Een bodymilk voedt de huid meer dan een bodylotion, omdat het vetgehalte in een bodymilk hoger is. Dit maakt een bodymilk uitstekend geschikt voor de winter, als kou en droge lucht de huid irriteren. Wilt u uw huid nog intensiever verzorgen dan een mannenbodylotion voor droge huid doet? Kies dan voor een lichaamsolie- of bodycrème voor mannen. Deze zorgen voor de vorming van een soepele, beschermende laag op de huid, waarmee ze deze een gezonde uitstraling geven.

De beste mannenbodylotion online kopen bij Douglas

Bij Douglas vindt u een verscheidenheid aan zorgvuldig geselecteerde bodylotions voor mannen. Hiermee maakt u van uw huidverzorging een ontspannend ritueel. Inclusief exemplaren die geneeskrachtige en beschermende ingrediënten uit de natuur bevatten. Deze zijn perfect voor de gevoelige huid. Laat u door een van onze experts in een Douglas-vestiging adviseren. Of kijk in onze webshop bij de uitgebreide productinformatie en klantenbeoordelingen voor de juiste bodylotion voor u.