Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Douglas Beauty week. Dag 5: alléén vandaag -20%* op alle Lichaamsverzorging 🤍

Deze geuren zijn net zo puur als de lente

GET INSPIRED

Geuren weerspiegelen het beste het seizoen: terwijl houtachtige of kruidige geuren onlangs onze wintermomenten verwarmden, wachten fruitige, frisse en bloemige geuren op ons voor het nieuwe seizoen - we zijn klaar om de lente te verwelkomen!

De drie lagen van parfum

Parfums zijn gebaseerd op drie elementen: de topnoot is het meest dominant - die ruik je het eerst. Naarmate die vervaagt, is de hartnoot meer en meer aanwezig. De derde component is de basisnoot. Die vormt de basis van je geur en blijft ruiken, zelfs als de intensiteit van de top- en hartnoot afneemt.

Bloemige geuren

In de lente ontwaakt de magie van de natuur. Florale nuances zoals iris, jasmijn en roos zijn daarom perfect voor zachte, bloemige voorjaarsgeuren.

Ontdek meer

Fruitige geuren

Perzik, pruim of zwarte bes zijn fruitige nuances die doen denken aan de volle en groeiende rijpheid van de natuur. Ze prikkelen je zintuigen en laten je de diversiteit van de lente ervaren!

Ontdek meer

Frisse geuren

Verfrist en licht verwelkomen wij het nieuwe seizoen het liefst. Geuren op basis van grapefruit, groene mandarijn of bergamot highlighten de bijzondere lichtheid van de lente.

Ontdek meer

Parfum inspiratie voor jou!

Wil je nog meer inspiratie op doen? Van klassieke geuren tot ongeëvenaarde nichegeuren en extravagante bestsellers, hier vind je onze ruime keuze aan unieke geuren!

Ontdek het nu

Lente geuren ✔️ online kopen | DOUGLAS

(0)