Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren
-20%* op bijna alle geuren en geursets! 🌸 & kies tot 2 gratis cadeaus (€ 60,- = 🎁 & € 110,- = 🎁🎁)**

Zarkoperfume

(27)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Zarkoperfume – moleculaire geuren uit Denemarken

Zarko Ahlmann Pavlov richtte het merk Zarkoperfume op. Al snel werd het merk een gevestigde naam in de geurenwereld. Als enige Deense parfumeur legt hij de geur van het noorden vast. Zarko Ahlmann Pavlov beschouwt de parfumerie als kunst en maakt van elke geur een bijzonder kunstwerk. Bijzonder aan de geuren is dat ze zowel geschikt zijn voor mannen als voor vrouwen. De unisex geuren wijken af van andere geuren. Vergeleken met traditionele geuren, gebruikt hij bewust water als basis. In tegenstelling tot wat velen geloven, wordt de geur hier niet door verdund. Het zet de drager in de schijnwerpers, niet de essentiële oliën van de geur. De geuren van het merk bestaan uit een basis-, hart- en topnoot. Elke geur krijgt echter een persoonlijke touch, doordat uw individuele lichaamsgeur de topnoot definieert. Ontdek Zarkoperfume nu bij Douglas en in de Douglas Online Shop.

De Molécule lijn van Zarkoperfume

Pink Molécule 090 · 09 geeft het gevoel van de lente in Denemarken. De geur bevat extracten van abrikoos, vlierbessen en donker hout. Molécule no. 8 symboliseert de overgang van de Noorse winter naar de lente. De kou en frisheid van de olfactorische ervaring komen aan het licht door mandarijn. Turkse roos symboliseert de lente. Houtige noten geven de geur een mysterieuze touch. Het ontwikkelen van Molécule 234·38 kostte zes jaar. De geur reageert op uw lichaamsgeur, ontwikkelt zich tot een persoonlijke geur. Een samenspel van moleculen om uw individualiteit uit te drukken. Alle drie de geuren zijn zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen.

Elke geur van Zarkoperfume is speciaal

Met Cloud Eau de Parfum overtreft parfumeur Zarko Ahlmann Pavlov zichzelf. De oranje olie in deze geur drijft niet op het waterbestanddeel, maar zakt naar de bodem. De moleculen in de olie en het water veranderen overeenkomstig met het weer. Schud de flacon voordat u de geur aanbrengt. De twee substanties mengen met elkaar en er ontstaat een fris aroma van duindoorn, jasmijn en donker hout. Ménage à Trois draagt de naam vanwege de drie muskus moleculen die de basis van deze geur vormen. Wanneer deze Eau de Parfum de huid raakt, ontstaat een sensuele geur. De geur Oud’ish herinnert Zarko aan zijn thuisland, Scandinavië. Green Tea Absolue representeert een zachte oceaanbries die uw zintuigen prikkelt. Geïnspireerd door de gelijknamige film, overtuigt Inception met zijn complexiteit. In plaats van de drie fasen (top-, hart- en basisnoot), verloopt deze geur in zes fasen.

De geur Buddha Wood is anders dan de andere geuren. Australisch sandelhout leidt u weg van geuravonturen in de Deense bossen en poolnachten. In plaats daarvan kan deze Eau de Parfum u helpen te kalmeren en een moment van rust te nemen. Zoals alle geuren van Zarkoperfume, ontplooit deze geur zijn bedwelmende krachten in combinatie met uw eigen lichaamsgeur. Alleen door uw lichaamswarmte kan het parfum zich volledig ontwikkelen. Neem de tijd om Zarkoperfume geuren zelf te ontdekken!