Gratis verzending en retour  |  Gratis 2 samples naar keuze  |  Vóór 22:00 besteld = morgen in huis  |  Het grootste beauty-assortiment

Nu -20%* op bijna alle geuren & geursets + -25%* op alle skincare van Estée Lauder, Clinique, Clarins, Shiseido & one.two.free! 💚🍂

Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme: Dit zeggen onze klanten

Een van de fijnste en subtielste geuren die je maar kunt bedenken...Zacht en sensueel. De perfecte date-geur dankzij de romantiek en charisma die de geur uitstraalt. Met deze geur wordt de avond gewoon net iets mooier!

Er zijn maar weinig geurtjes waarbij oriëntaalse en zoete extracten zodanig gebalanceerd zijn dat de geur niet overheersend is en het een mannelijke uitstraling behoudt. De geur kent een zoete oriëntaalse opening en een warm, oriëntaals hart. Het is wel raadzaam de parfum mee te nemen overdag, aangezien de geur niet lang stand houdt. Gelukkig maakt de perfecte balans van dit parfum alles goed! Een eau de parfum voor de sensuele en warme, maar toch ook zelfverzekerde man die niet al te veel wil opvallen.

Alhoewel iedere huid verschillend reageert op parfums en aftershave's, ben ik persoonlijk gecharmeerd van dit merk. Franse geurtjes hebben naar mijn mening iets speciaals. Beschaafd en niet opdringerig.