Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Pas op voor de Viktor&Rolf Spicebomb!

Als normale parfums te mild voor je zijn, is het tijd voor de olfactorische explosie van Viktor&Rolf’s Spicebomb. Het designduo staat al jaren bekend om hun uitgesproken, explosieve creaties. Het Spicebomb parfum is hier geen uitzondering op. De geur bestaat uit twee akkoorden, noten van chili en saffraan samen met rokerige geuren van leer en tabak - met tot slot nog wat vetiver. Het resultaat is de zwoele, diepe en verrassende geur van het Spicebomb parfum, ideaal voor heren, dames … eigenlijk iedereen die graag opvalt met hoe ze ruiken.

Het flesje van Spicebomb

Spicebomb van Viktor&Rolf vind je trouwens in een speciaal flesje. In eerste opzicht oogt het als een handgranaat (redelijk toepasselijk, gezien de naam van het parfum). Maar als je verder kijkt, ontdek je de luxe details. De scherpe hoeken van het flesje hebben ook wel wat weg van een diamant, met verschillende kleuren flesjes voor de verschillende varianten van Spicebomb — van diep rood of groen naar elegant zilver. De kers op de taart? De geur komt vrij op het moment dat je de pin indrukt.

Het verhaal van Viktor&Rolf

Maar wie zijn die explosieve Viktor&Rolf nou eigenlijk? In 1993 hebben Victor Horsting en Rolf van Snoeren hun gelijknamige avant-garde modemerk opgericht. Al sinds ze hun merk hebben opgericht, keren Viktor en Rolf zich tegen traditionele normen en waarden in de mode-industrie. Ze houden niet zo van de fast fashion, maar wel van kleurrijke tongue-in-cheek creaties (zoals een dekbedjurk met een bevestigde kussens voor hun ‘bedtime story collection’). Hun parfums, zoals Flowerbomb en het Spicebomb eau de toilette, zijn daar een perfecte toevoeging aan.

Voor welke Spicebomb ga jij?

Maar de ene Spicebomb is de andere niet. Van Viktor&Rolf’s Spicebomb parfum bestaan namelijk verschillende varianten. Je hebt de originele Spicebomb eau de toilette, met pittige noten van chili en tabak. Wil je liever nog wat meer pit? De rode Spicebomb Infrared draait om de vurige geur van habanero en rode piamento. Spicebomb Night Vision (waarvan ook een Spicebomb Night Vision eau de toilette bestaat), is speciaal gemaakt voor nachtelijke hedonisten – houtachtige noten gecombineerd met frisse limoen waarmee je opvalt op de dansvloer. En dan is er nog Spicebomb extreme, een ultra-luxe parfum met zwarte peper en saffraan. Voor welke Spicebomb ga jij?