Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Ontdek de skincare guide van The Ordinary!

The Ordinary heeft voor elk probleem en wens een aanpak met diverse producten, die binnen korte tijd een verschil kunnen maken. Denk hierbij aan retinoïden, vitamine C oplossingen, antioxidanten, diverse AHA’s en 100% natuurlijk oliën. Deze bevatten slechts enkele actieve ingrediënten, waardoor het mogelijk is om de verschillende recepten met elkaar te combineren. Wij voorzien je graag van een aantal voorbeeldroutines!

Niacinamide 10% + Zinc 1%

De zeer effectieve formule met vitamines en mineralen voor deze gezichtsverzorging is ontwikkeld om onzuiverheden te voorkomen en de poriën te verkleinen.

Shop nu

Hyaluronic Acid 2% + B5

Dit zuivere serum bestaat uit twee soorten hyaluronzuur in moleculen van drie verschillende groottes met vitamine B5. Zo wordt de huid continu gehydrateerd en ziet er zichtbaar voller uit.

Shop nu

AHA 30% + BHA 2%

Zorgt voor een lichtere en zuiverdere teint. Bestrijdt zichtbare onzuiverheden en vermindert bij consequent wekelijks gebruik grove poriën en fijne lijntjes.

Shop nu

Stel jouw skincareroutine samen

Bij The Ordinary kan soms lastig zijn om de productnamen te ontcijferen en erachter te komen welke producten ideaal zijn voor jou. We hebben The Ordinary begrijpelijk gemaakt: ontdek jouw routine met onze hulp. Wij leggen uit welke producten je kunt combineren en in welke volgorde je ze moet aanbrengen.

ROUTINE TEGEN ONZUIVERHEDEN EN RODE VLEKJES

De verzorgingsroutine voor een zuivere en verfijnde teint

Ochtend

Reinig het gezicht met een cleanser en breng 3-4 druppels Niacinamide 10% + Zinc 1% aan. Breng daarna enkele druppels Hyaluronic Acid 2% + B5 aan. Dit zorgt ervoor dat de huid voortdurend wordt gehydrateerd en er zichtbaar voller uitziet. Gebruik je een dagcrème? Breng deze dan als laatste stap aan.

Avond

Reinig het gezicht en breng enkele druppels Niacinamide 10% + Zinc 1% aan. Breng vervolgens Hyaluronic Acid 2% + B5 en Azelaic Acid Suspension 10% aan. Gebruik je een nachtcrème? Breng deze dan als laatste stap aan.

ANTI-AGING ROUTINE

Producten voor een strakkere huid

Ochtend

Begin de routine met het reinigen van je gezicht. Buffet Serum gaat de algemene tekenen van huidveroudering tegen. Met Hyaluronic Acid 2% + B5 wordt je huid zichtbaar voller. Breng vervolgens een dagcrème met SPF aan.

Avond

Begin ook's avonds met het reinigen van de huid. Breng daarna enkele druppels Buffet Serum aan. Breng verder een kleine hoeveelheid Granactive Retinoid 2% Emulsion aan. Deze emulsie versnelt de celdeling en celvernieuwing. Een paar druppels van de verzorgende olie 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil zijn geschikt om de avondroutine mee af te ronden.

ROUTINE TEGEN DROGE HUID

Vochtinbrengende producten voor een stralende teint

Ochtend

Begin je skincareroutine het het reinigen van je gezicht. Met Hyaluronic Acid 2% + B5 wordt je huid zichtbaar voller. Gebruik vervolgens Natural Moisturizing Factors + HA als natuurlijke vochtinbrenger en als booster voor een stralende teint.

Avond

Ook 's avonds begin je met een cleanser. Vervolgens breng je een paar druppels Hyaluronic Acid 2% + B5 aan. Breng daarna 100% Plant-Derived Squalane aan – een oplossing met een vochtinbrengende werking zonder de poriën te verstoppen.

ROUTINE TEGEN VERKLEURINGEN EN PIGMENTVLEKJES

Producten voor een egale teint

Ochtend

Reinig de huid en breng er een paar druppels Alpha Arbutin 2% + HA aan – dit serum vermindert vlekjes, littekens en hyperpigmentatie. Breng daarna Natural Moisturizing Factors + HA en zonbescherming aan.

Avond

Reinig het gezicht met een cleanser. Breng Glycolic Acid 7% Toning Solution op een wattenschijfje aan en verdeel het zo over je gezicht en de hals. Heb je een gevoelige huid? Breng dan niet de toner aan. Breng nu Alpha Arbutin 2% + HA aan. Gebruik daarna 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil voor de verzorging.

Fruitzuurpeelings: Gezonde & stralende teint

Een fruitzuurpeeling is een chemische peeling. Chemische peelings zijn zacht voor de huid en heel effectief. Droge huidcellen worden verwijderd door zuren die de huideigen regeneratieprocessen activeren. AHA- en BHA-peelings zijn ware wondermiddelen en werken onder andere tegen fijne lijntjes, acne, vergrote poriën en hyperpigmentatie.

AHA

 • Normale tot droge huid
 • Anti-aging en vochtinbrengend
 • Peeling voor het huidoppervlak
 • Glycolic
 • Lactic
 • Mandelic

BHA

 • Gemengde tot vette huid
 • Antibacterieel
 • Vermindert zwellingen
 • Peeling voor het huidoppervlak tot in de poriën
 • Salicylic

LET OP HET VOLGENDE BIJ ALLE FRUITZUURPEELINGS

ZEER GOED VOOR DE ONGEVOELIGE HUID