Gratis verzending en retour | Gratis 2 samples naar keuze | Voor 22:00 besteld = morgen in huis | Grootste beauty-assortiment

Teaology

(80)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Teaology

Teaology is hét huidverzorgingsmerk op basis van de unieke, gepatenteerde technologie Tea Infusion Skincare®. Het merk biedt als eerste huidverzorgingsmerk formules waar water is vervangen door thee infusie, een puur concentraat bestaande uit de krachtigste antioxidanten. Dankzij deze speciale technologie laat Teaology eenieder kennismaken met de ware kracht van thee en kan er gezegd worden dat Teaology 0% water is en 100% thee infusie.

Tea Infusion Skincare®

Tea Infusion Skincare® is een unieke, gepatenteerde technologie die het mogelijk maakt om echte thee infusies in formules te gebruiken ter vervanging van water. Deze technologie zorgt ervoor dat de antioxidant eigenschappen van theebladeren onveranderd blijven, net als in een goede kop thee.

Hoe werkt Tea Infusion Skincare? Eerst wordt er thee gemaakt en wordt er gewacht totdat de theebladeren openen en de actieve ingrediënten worden vrijgegeven, zonder hierbij de originele structuur op enige wijze te veranderen en zonder de polyfenolen (antioxidanten) te verspreiden. Teaology maakt de thee op grote schaal en op traditionele wijze, waardoor de antioxidant capaciteit van de thee behouden blijft. Het resultaat is een actief concentraat dat de basis is van Teaology en wat het merk uniek maakt.

Verschillende soorten thee

Wereldwijd zijn er meer dan 5000 verschillende theesoorten, allemaal van één en dezelfde plant: de Camellia Sinensis, die in een warm en vochtig klimaat groeit. Wat de theesoorten van elkaar onderscheidt, is de manier waarop de bladeren van de plant worden geoogst en verwerkt. Teaology gebruikt in haar producten 5 soorten thee, gekozen op basis van het gehalte aan actieve ingrediënten: • Witte Thee bevat de hoogste concentratie aan antioxidant catechines - EGCG, doordat deze wordt gemaakt van de jongste blaadjes en knopjes van de plant. Polyfenolen, phytonutriënten en EGCG hebben anti-aging, antioxiderende en verjongende eigenschappen. • Groene Thee komt van hand geplukte blaadjes die onmiddellijk worden gedroogd zonder te worden gefermenteerd. Groene thee is rijk aan EGCG, vitamine C en B en mineralen. Met een krachtige antioxidant werking en werkt ontstekingsremmend. • Zwarte Thee is rijk aan cafeïne, theobromine en theeflavines die een antioxidant, stimulerende, antibacteriële, vocht afvoerende en ontstekingsremmende werking hebben. • Matcha Thee is een Japanse groene theesoort die groeit in de schaduw, bedekt met speciale vellen, en vermalen wordt tot een poeder om zijn organoleptische en antioxiderende eigenschappen te behouden. • Blauwe Thee (ook bekend als Oolong Thee) is een semi-gefermenteerde thee die gedeeltelijk geoxideerd wordt. Deze theesoort bevat de antioxidant werking van groene thee en de stimulerende werking van zwarte thee en is rijk aan antioxidanten, mineralen, vitamines, foliumzuur en niacine.

Veilige en vegan ingrediënten

In de producten van Teaology vind u geen: paraffine, parabenen, sulfaten, synthetische kleurstoffen, formaldehydedonoren, minerale oliën en dierlijke ingrediënten.

100% Actieve producten

Door water te vervangen door een echte thee infusie, rijk aan antioxidanten, mineralen, vitamines en oligo-elementen, bestaat elk Teaology product uit 100% actieve ingrediënten en is deze uitermate geschikt om de behoeften van de huid te vervullen.