Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Douglas Beauty week. Dag 5: alléén vandaag -20%* op alle Lichaamsverzorging 🤍

Talika

(30)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Talika

Talika heeft een specifieke visie op schoonheid en de producten die ontwikkeld worden: elk product moet bijdragen aan het uitstralen van natuurlijke schoonheid en moet ontstaan zijn uit een samenspel tussen natuurlijke ingrediënten en de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen.

Het begon allemaal tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dr. Talika Danielle Roches, verpleegkundige bij de oogheelkundige afdeling van de ziekenhuizen van Parijs, kreeg te maken met tekorten in de farmaceutische industrie en formuleerde een balsem op basis van geneeskrachtige planten om de slachtoffers met brandwonden aan de ogen te behandelen. Ze merkte een verbazingwekkende bijwerking: de genezende crème stimuleerde óók de groei van de wimpers en wenkbrauwen. Deze crème was de basis voor de oprichting van Talika in 1948 en vandaag de dag is Talika nog altijd bekend door de expertise op het gebied van innovatieve, op de natuur gebaseerde (oog)verzorging.

Talika oogverzorging en wimperserum

De iconische oogverzorging van Talika staat bekend om haar innovatieve wimperserums en wenkbrauwen die de groei, sterkte en kleurintensiteit van de wimper- en wenkbrauwhaartjes stimuleren. Ervaar daarnaast de kracht van de populaire, verzachtende Lash Conditioning Cleanser en ontdek de oogmaskers voor het ontspannen tegengaan van o.a. donkere kringen en fijne lijntjes.

Talika skincare

Talika heeft een compleet gezichtsverzorgingsprogramma dat speciaal is ontwikkeld om gehoor te geven aan de meest voorkomende huidbehoeften. Kalmeer, hydrateer, zuiver, verzorg en verstevig uw huid met het masker dat bij uw huidbehoeften aansluit. Ontdek onder andere het Detox Bubble Mask, de bio-cellulosemaskers, het zuiverende Pink Clay Mask en regenererende Vegetal Gold Mask.

Talika Research: licht therapie

Geïnspireerd door NASA's werk over de therapeutische eigenschappen van licht, ontdekte Talika Research dat elke golflengte van licht overeenkomt met een kleur en een cosmetische eigenschap. Sinds 2008 ontwikkelt Talika draagbare apparaten die golflengtes uitzenden die rimpels, vlekken en imperfecties aanpakken: licht therapie. Een nieuw revolutionair schoonheidsritueel dat ultragericht, snel, eenvoudig en indrukwekkend effectief is.

Makeup & Car producten van Talikae

Uniek van Talika zijn de geavanceerde Makeup & Care producten; prachtige make-up met verzorgende eigenschappen. Stimuleer de wimpergroei met de long lasting Lipocils Eyeliner, verstevig het oogcontour met de hydraterende Eye Detox Concealer en ga fijne lijntje op het ooglid tegen met de anti-ageing Eye Shadow Lift.

Talika's SKINTELLIGENCE

Talika’s SKINTELLIGENCE is de nieuwste generatie gezichtsverzorgingsproducten die helpen het microbioom van de huid terug in balans te brengen. Het microbioom is de verzamelnaam van goede micro-organismen op de huid (zoals bacteriën, virussen en gisten) die helpt de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en essentieel is voor het behoud van een mooie, egale en stralende huid. Om de balans van het microbioom te herstellen, heeft Talika SKINTELLIGENCE gecreëerd; huidverzorging met een minimalistische ingrediëntenlijst om de huid terug te brengen naar zijn natuurlijke basis en op basis van prebiotica die de groei en activiteit van goede bacteriën stimuleren. Door de balans op de huid te herstellen, wordt de beschermende kracht van de huid ondersteund. De huid weet zich zo te weren tegen o.a. stress, (lucht)vervuiling en overmatige blootstelling aan de zon en zo lukt het de huid zich te beschermen tegen schade zoals fijne lijntjes, pigmentvlekjes, dehydratatie en rimpelvorming.