Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Gratis samples | Gratis retourneren

Don’t fake orgasms

Ontdek jezelf met Smile Makers

Neem je plezier in eigen handen met Smile Makers: een seksueel wellnessmerk dat vrouwelijke seksualiteit in de openbaarheid brengt en hen inspireert om hun eigen normen voor goede seks te bepalen.

De sensuele producten zijn gemaakt met de vrouwelijke anatomie in gedachten en worden geleverd met tips van experts voor momenten van zelfontdekking.

Bestsellers

The fire starts to burn

The Firefighter

Vind jij uniforms extreem sexy? Dan kunnen we je deze Firefighter warm aanbevelen voor alle vurige momenten.

Shop nu

Voor de fore(hand) play

The Tennis Pro

Zijn Rafael Nadal en Serena Williams niet je type maar ben je wel Australian Open?

Plan dan een date met deze Tennis Pro!

Shop nu

Hey, material girl!

The Billionaire

Geen zin in een gold digger imago? Maak je geen zorgen, van The Billionaire krijg je alles wat je wilt en dat zonder gezeur!

Shop nu

Smile Makers: seksspeeltjes met vrouwelijk genot als prioriteit

In een wereld waar vrouwelijke seksualiteit nog altijd als taboe wordt gezien, zetten de seksspeeltjes van Smile Makers het genot van vrouwen (of eigenlijk van iedereen met een vulva) voorop. Smile Makers’ designs zijn geïnspireerd op de seksuele fantasieën van meer dan duizenden vrouwen. Het resultaat is een collectie aan diverse vulvavriendelijke (en G-spotvriendelijke) seksspeeltjes met een knipoog. Alle Smile Makers zijn waterproof, superstil en hebben verschillende pulserende “standjes”. Met een prachtig design in speelse pasteltinten moedigt Smile Makers je ook aan om je seksspeeltje een prominente plek op je nachtkastje te geven. Waarom zou je jouw favoriete seksspeeltje niet gewoon naast je geliefde geurkaars presenteren?

Net zo normaal als shampoo: shop de seksspeeltjes van Smile Makers online bij Douglas

Naast heel veel mensen een lekker orgasme bezorgen wil Smile Makers ook het taboe rond seksspeeltjes doorbreken. Daarom was het voor de makers van Smile Makers belangrijk dat de seksspeeltjes niet in traditionele sekswinkels verkocht zouden worden, maar juist op plekken waar je ook je shampoo, haarborstel of lippenstift koopt - zoals bij de Douglas. Als je nieuwsgierig bent naar seksspeeltjes, maar een sekswinkel nog te spannend vindt, ben je bij ons aan het juiste adres. Bovendien wordt je online bestelde nieuwe speeltje discreet verpakt en gratis thuisbezorgd.