Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren
Shiseido

Shiseido - Vital Perfection

(16)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Shiseido Vital Perfection kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Het Japanse Shiseido is een van de grootste spelers op het gebied van vernieuwende verzorging en make-up. De ontwikkelaars van dit merk nemen de schoonheid van de natuur in acht en creëren mede daardoor telkens weer innovatieve formules. Dit doet Shiseido in samenwerking met lokale Aziatische boeren. Zo weet u zeker dat de producten die u gebruikt duurzaam en met zo min mogelijk impact op de aarde geproduceerd zijn. Dat geldt eveneens voor de Shiseido Vital Perfection-lijn, die vol zit met verschillende gezichtsverzorgingsproducten voor dag én nacht. Ontdek het uitgebreide assortiment bij Douglas.

Van oogcrème tot activerend serum

Shiseido Vital Perfection is een verzorgingslijn die uw gezicht aanspant en lift. Na zowel een holistisch als een klinisch onderzoek ontstond een samenstelling van ingrediënten die uw huid écht steviger en strakker maakt. U bereikt optimaal resultaat door een combinatie van verschillende producten te gebruiken. Bent u op zoek naar een goede basis? Schaf dan eerst een passende gezichtscrème aan, zoals de Overnight Firming Treatment Nachtverzorging. Daarna kunt u uitbreiden met producten als de Vital Perfection Uplifting & Firming Eye Cream of een activerend serum. Wat u ook nodig heeft: de Shiseido Vital Perfection-lijn zit vol met producten die uw huid nóg meer laten stralen.

Shiseido Vital Perfection online kopen bij DOUGLAS

Bent u fan van Shiseido en wilt u producten uit de Vital Perfection-lijn aanschaffen? U kunt alles bij Douglas eenvoudig online bestellen. Als u dit voor 11:00 uur doet, kunnen we het dezelfde dag nog bij u thuis afleveren. Wilt u toch liever een bezoekje brengen aan een van onze winkels? Ook dat is mogelijk: onze Douglas-filialen zijn iedere dag geopend. Onze professionals heten u graag welkom.