Gratis verzending en retour  |  Kies altijd 2 gratis samples  |  Vóór 22:00 besteld = morgen in huis  |  Het grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Profiteer nu van 20% korting* op ALLES ☕✏️📘

Rosebud kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Het lipverzorgingsmerk Rosebud bestaat al sinds 1892 en is al die tijd in de handen van dezelfde familie gebleven. Net als het bedrijf worden ook de producten doorgegeven van generatie op generatie. De verschillende ‘salves’, zoals ze bij Rosebud worden genoemd, zijn nog altijd te verkrijgen in authentieke verpakkingen die je gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Zo heb je jouw favoriete lipverzorging altijd bij de hand – waar je maar wilt, wanneer je dat wilt. Ontdek de verschillende Rosebud salves en ervaar het succes zelf.

Rosebud lippenbalsem

De meeste Rosebud lippenbalsems komen in originele, kleine, metalen potjes. De ontwerpen nemen je mee terug in de tijd – en dat is er nou net zo leuk aan. De Rosebud Original Salve is lichtroze van kleur. Zo verzorg je jouw lippen én geef je ze meteen wat glans. Een goede tip: de Rosebud salves zijn multifunctioneel! Gebruik de lippenbalsems op droge plekjes en je huid wordt al snel weer zacht en soepel. Heb je last van gespleten haarpunten? Zelfs daar kun je Rosebud voor gebruiken. Jouw pluizende haar verdwijnt en maakt plaats voor een glanzende en gladde coupe. Rosebud hydrateert waar jij dat wilt.

Rosebud online kopen bij DOUGLAS

Gebruik jij Rosebud al jaren? Of wordt het juist tijd de lippenbalsems eens uit te proberen? Je bestelt alle Rosebud lippenverzorgingsproducten eenvoudig online bij Douglas. Net als alle andere [lippenbalsems] in ons assortiment. We sturen de producten ook nog helemaal gratis naar je op. In de meeste gevallen heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Kom je liever langs in een van de Douglas-winkels? Ook dat is mogelijk. Onze professionals staan iedere dag klaar om je te helpen en te adviseren. Je bent van harte welkom!