Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Geniet van -20%* op bijna alle geuren & -25%* op bijna alle huidverzorging (bij aankoop vanaf 2 producten)! 🍋

Opvallende wimpers met Rimmel London mascara

Mascara van Rimmel London is een aanrader voor iedere dag. Het maakt uw wimpers niet alleen langer, maar ook voller. Dit merk is al jaren populair als het om mascara gaat. Het borsteltje van Rimmel mascara is zo gemaakt dat u geen last heeft van mascara klonten. Ook blijft Rimmel London mascara mooi gedurende de dag. Kunt u wel een nieuwe mascara van Rimmel gebruiken? Dan bent u bij Douglas aan het juiste adres!

De fijnste Rimmel mascara’s

De ene mascara van Rimmel London is de andere niet. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren, bijvoorbeeld zwart, extra zwart of een bruine kleur. Aan sommige Rimmel mascara’s zijn bovendien ingrediënten toegevoegd die de wimpers verzorgen, zoals arganolie. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor Rimmel waterproof mascara.

Rimmel mascara online kopen bij Douglas

Of uw oog nu is gevallen op Rimmel London waterproof mascara of een andere Rimmel mascara: u koopt het voordelig bij Douglas! Nieuwe mascara’s van Rimmel zijn verkrijgbaar in de Douglas stores en in de webshop. We hopen natuurlijk dat u veel plezier heeft van uw Rimmel London mascara!