Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren
Payot

Payot

(182)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Met Payot heb je de schoonheid in eigen handen

Het doel van de huidverzorgingsproducten van PAYOT is vrouwen helpen hun schoonheid dagelijks in eigen handen te nemen. Deze filosofie van PAYOT is vanaf de oprichting - bijna 100 jaar geleden - tot nu nog steeds van kracht.

De PAYOT beauty-ervaring

De producten bieden het perfecte samenspel tussen kennis, medische deskundigheid en het gebruik van sensoriële producten en doeltreffende natuurlijke ingrediënten die volledig in het teken staan van het maximaliseren van de vrouwelijke schoonheden. PAYOT ontwikkelt hierdoor niet alleen exclusieve behandelingen die inspelen op echte schoonheidskwesties, maar ontwikkelt daarnaast ook optimaal geformuleerde huidverzorgingsproducten. PAYOT is een verhaal over vrouwen, voortgekomen uit de buitengewone visie van de grondlegger van het merk; Dr. Nadia Payot.

Innovatie & sensorialiteit

De geavanceerde en innovatieve formules zijn het resultaat van jarenlang onderzoek. Niet voor niets dat de hunkering naar innovatie en sensorialiteit heeft geleid tot vele iconische productlijnen als: • Suprême Jeunesse • Blue Techni Liss • Pâte Grise • Hydra 24+ • Crème N°2

Het uitgebreide assortiment van PAYOT biedt voor iedere vrouw een unieke ervaring op het gebied van schoonheidsverzorging. Waar de Suprême Jeunesse zich focust op een complete antiverouderingslijn voor doeltreffende antiveroudering- en antirimpelwerkingen, richt Blue Techni Liss zich op het herstellen van en het beschermen tegen de huidbeschadigingen door overmatige blootstellingen aan blauw licht en stadsvervuiling. Elke productlijn heeft zijn eigen unieke samenstelling met eigen focus. Zo focust Hydra 24+ zich op genot, ontspanning en hydratatie van de huid.

PAYOT: Beauty in motion

Welke huidbehoefte u ook heeft, het uitgangspunt van PAYOT is altijd het behouden van de jeugdigheid. Mede door de combinatie van jarenlange know-how en expertise binnen skincare en de vraag van de hedendaagse bewuste vrouw; blijft Payot in beweging. Geuren en sensoriele ervaringen bieden naast gebruiksplezier ook probleemoplossingen voor jong & oud; met steeds vernieuwende en innovatieve ingrediënten wordt iedere vrouw blijvend verrast!