Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Gratis samples | Gratis retourneren

Onze missie naar een groenere planeet

Origins Earth Month 2023

Bij Origins zoeken we naar de beste ingrediënten in de natuur om de best presterende huidverzorging te bieden. Wij vinden dan ook dat het onze verantwoordelijkheid is om iets terug te geven aan de natuur. Daarom neemt Origins het initatief om tijdens Earth Month voor elk Origins verkocht product bij Douglas een boom te planten in Markelo, Nederland dankzij onze partner Reforest'Action.

De wereld van Origins

We zien de wereld als een kostbare bron in plaats van iets dat uitgebuit moet worden. Onze visie is om de kracht van de natuur te combineren met de kracht van de wetenschap.

Natuurlijk verrijkte huidverzorging

Wij stellen zorgvuldig onze formules samen, ons ontwikkelingsproces is rigoureus en wij sluiten nooit compromissen bij onze zoektocht naar het produceren van krachtige maar milde huidverzorging die voor échte verbetering zorgt.

Onze missie voor een groenere planeet

Origins werkt al meer dan tien jaar aan wereldwijde herbebossing en om de gevolgen van de klimaatverandering te helpen bestrijden. Vandaag de dag heeft Origins al meer dan 2,3 miljoen bomen geplant.

Ter gelegenheid van Earth Month verbindt Origins zich voor het eerst tot Reforest'Action, een B Corp-gecertificeerd bedrijf met als missie het behoud, het herstel en de aanleg van bossen over de hele wereld. Vanaf april 2023 wordt voor elk Origins-product dat wordt gekocht bij Douglas, één boom geplant in Markelo, Nederland.