Gratis verzending en retour  |  Kies altijd 2 gratis samples  |  Vóór 22:00 besteld = morgen in huis  |  Het grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

NYX Professional Makeup - Lipstick

(26)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

NYX lipsticks: wereldwijd bekend

De uitstraling van een Godin, wie wil dat nu niet? Het kan in dat opzicht geen toeval zijn dat de lipsticks-producent NYX haar producten de naam gaf van de gelijknamige Godin van de Nacht, het symbool van schoonheid en kracht. Dat komt overeen met de waarden waar de cosmeticaproducent voor staat: hoge kwaliteit, professionele uitstraling en verkrijgbaar voor een betaalbare prijs. Die visie heeft zich in de loop der jaren uitbetaald. Wat in 1999 in Los Angeles begon als een bescheiden partij binnen de artistieke wereld, groeide inmiddels uit tot een hoofdrolspeler op de wereldmarkt. Een aanbieder van lipsticks voor alle seizoenen en voortdurend trendy. Het merk is mede daarom inmiddels in meer dan zeventig landen verkrijgbaar.

NYX in allerlei varianten

NYX lipsticks zijn bij uitstek geschikt om een persoonlijk accent aan te brengen in het gezicht. Een wat soberder 'touch' voor op de werkvloer of een meer uitdagende uitstraling tijdens de avonduren. NYX heeft een uitgebreid aanbod, niet alleen van lipsticks en lipgloss, maar bijvoorbeeld ook een Soft Matte Lip Cream, een zijdezacht aanvoelende crême in meerdere pigmenten en ook nog eens met een hydraterende werking. Langdurig werkzaam en uiterst prettig aanvoelend! Dat is trouwens ook zo als de keuze valt op een glanzende lippenstift, een matte lippenstift, lipgloss of zelfs glitterlippenstift. Dat laatste is geen doorsnee keuze misschien, maar voor een feestje best eens leuk.

NYX voor een prettige prijs bij Douglas

Opvallend bij de producten van NYX en voornamelijk ook de NYX lipsticks is de uitgebreide keuzemogelijkheid. Altijd bent u daarbij verzekerd van een mooie dekking voor meerdere uren, een prima finish en geen uitdrogend gevoel. Voeg dat bij de ruime keuze in kleuren en de zeer prettige prijs (ideaal als u eens een kleur wilt proberen) en duidelijk is dat iedereen wel iets van haar gading kan vinden binnen het aanbod. De grote slagingskans is niet zo vreemd, want voordat een bepaalde lipstick op de markt komt, nodigt NYX vooraanstaande visagisten en moderedacteuren uit om kritisch te kijken naar een eventueel nieuw product. Daardoor wordt een NYX lipstick- of gloss op voorhand uitvoerig getoetst op de benodigde kwaliteit.