Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

ALLES BEHALVE GEWOON

BLEND THE RULES

Morphe is geen merk zoals alle andere: het belooft uniciteit voor creatieve geesten, dromers en visionairs. Met unieke make-up, allerlei soorten penselen en opwindende kleuren style je volgens jouw regels en definieer je de grenzen volgens jouw wensen. Laat je kleuren zien en vind jezelf opnieuw uit!

MORPHE

Ontdek de vele producten

De tools

Penselen zijn de belangrijkste hulpmiddelen om je perfecte look te creëren. Jij brengt de ideeën, onze penselen maken ze waar.

Ontdek nu

Kleur voor de ogen

De oogschaduwpaletten bevatten alles wat je nodig hebt om je look naar een hoger niveau te tillen. Of het nu mat, shimmer of glitterend is: laat je creativiteit de vrije loop.

Ontdek nu

Upgrade voor de lippen

Intense pigmentatie of subtiele, natuurlijke kleuren? Romig, mat of glanzend? Ook op het gebied van lippen vind je bij Morphe alles wat je beautyhart begeert.

Ontdek nu

Morphe

(213)

Morphe kopen in de DOUGLAS Online-Shop - make-up voor kleurliefhebbers

MORPHE - Creatief, zelfverzekerd en kleurrijk - zo presenteert het populaire cosmeticamerk Morphe zich. Het merk staat voor individualiteit en moed. Morphe's belangrijkste focus ligt op de moed om kleur te gebruiken. De paletten van het merk verschijnen in regenboogkleuren, van violet- tot roodtinten.

Het merk is ontstaan in 2008 en belichaamt de Los Angeles-sfeer van artiesten en influencers. Bij Morphe geldt: opvallen mag! Dat belooft ook de merkclaim "Blend The Rules": opvallen in plaats van aanpassen, iets nieuws proberen en uw eigen grenzen verkennen. Het merk lanceerde eerst haar Morphe-penselen en breidde vervolgens haar assortiment uit met make-uppaletten, lippenstiften en nog veel meer beautyproducten.

Morphe meets James Charles & Jaclyn Hill - ontdek de influencer-collecties

MORPHE online kopen - Creëer make-up looks à la Jaclyn Hill met de Morphe x Jaclyn Hill-paletten, die scoren met nude-tinten tot donkere groen- en blauwtinten. James Charles mag ook niet ontbreken in de samenwerkingen van Morphe: de YouTuber speelt met extravagante en artistieke make-upstijlen. De sterk gepigmenteerde kleuren van de make-uppaletten kunnen optimaal worden aangebracht met de James Charles Eye Brush penselenset.

Creëer onconventionele looks en leef uw passie voor kleur uit met Morphe! Shop Morphe Cosmetics bij Douglas en ontdek het beautymerk met haar unieke charme.