Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Douglas Beauty week. Dag 5: alléén vandaag -20%* op alle Lichaamsverzorging 🤍

Missoni Parfums

In alle Missoni-producten steekt het Italiaanse levensgevoel – La dolce vita. Dit gevoel voor levensvreugde en temperament kan zeer goed in een geur verpakt worden, daarom zijn de parfums van de familieonderneming Missoni zeer populair. Sinds 1953 staat de firma Missoni met zetel in Sumirago (Lombardije) voor kleurrijke mode en luxegoederen. Een hoge herkenningswaarde hebben daarbij zigzag- en patchworkpatronen, die in de collecties keer op keer toegepast worden. De voorliefde voor alle kleuren van de regenboog geldt bij Missoni ook voor het design van de decoratieve parfumflacons.

Zelfbewust en sensueel: damesgeuren van Missoni

Het geheim van de schoonheid van vele Italiaanse vrouwen ligt in de rijkdom aan facetten. Stijlvol, extravagant, sensueel, open en vol levensvreugde, zo presenteert zich ook het parfum voor dames van Missoni. Jasmijn, meiklokjes en magnolia zorgen voor de florale, sensuele noot, terwijl citrusvruchten de nodige frisheid verstrekken. Het zoete wordt afgerond door een touch van tonkaboon, echter zonder daarbij te zwaar te werken. Een bittere noot mag evenmin ontbreken, daarom werd ook sandelhout in de geurcreatie voor dames van Missoni geïntegreerd. Het Missoni Eau de Parfum is bij Douglas in drie grootten verkrijgbaar: 30 ml, 50 ml en 100 ml. Een andere geurcompositie van Missoni voor dames is het Eau de Toilette met zijn fruitig-vrolijke geur uit rosé peper, peren en bloedsinaasappelen. De florale noot zetten deze keer rozen, fresia en waterbloemen, terwijl ook lichte noten van cederhout waarneembaar zijn. Het Eau de Toilette is eveneens in de drie courante grootten van 30, 50 en 100 ml verkrijgbaar.

Verfrissend als de Middellandse Zee: Missoni pour homme

Fris, markant, echter nooit conventioneel, zo presenteert zich Missoni ook in het segment van de herengeuren. Het Missoni Parfum voor heren combineert de schoonheid, veelzijdigheid en warmte van Italië. Citroen en grapefruit zorgen voor de verfrissing, terwijl door gember en Macchia-kruiden het kruidige aspect ontstaat. Een beetje zoetigheid stuurt jasmijn bij, terwijl houtachtige noten als berk, eikenhout en sandelhout een gezellige warmte verspreiden. Patchouli en muskus zetten nog het mannelijke accent. Verder vindt u in deze productlijn ook een After Shave Balm, een deostick en een douchegel.