Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

De geschiedenis van Lancôme Foundation

Het wereldberoemde cosmeticabedrijf Lancôme heeft een lange geschiedenis die in 1935 begint als Armand Petitjean zijn eerste 5 parfums met groot succes lanceert tijdens de wereldtentoonstelling in Brussel. De naam Lancôme is geïnspireerd op de kasteelruïne Le Château de Lancosme in Midden-Frankrijk. Lancôme richt zich vanaf de start op luxe kwaliteitsproducten en komt na de oprichting al snel met een complete cosmeticalijn. Lancôme is een echte trendsetter op het gebied van foundations en is zelfs het eerste merk dat cushion foundations op de Europese markt brengt.

Leg de basis met Lancôme Foundation

Foundation is al sinds jaar en dag de basis voor make-up. Met Lancôme Foundation brengt u een een basislaag aan om oneffenheden op uw gezicht te camoufleren. Zo ontstaat er een mooie en egale ondergrond zodat de kleuren van uw make-up zo goed mogelijk uit de verf komen. Foundations zijn altijd verkrijgbaar in meerdere kleurtinten om voor alle huidskleuren een zo natuurlijk mogelijk effect te bereiken. U kunt er overigens ook voor kiezen om een lichtere of juist donkerder tint te gebruiken om uw huidskleur enigszins aan te passen op uw make-up. De foundations van Lancôme zijn over het algemeen geschikt voor alle huidtypen.

Lancôme Foundations bij Douglas

Douglas heeft een breed assortiment aan Lancôme Foundations van hoge kwaliteit. U heeft de keuze uit foundations die u met de hand, met een penseeltje of met een sponsje kunt aanbrengen. Afhankelijk van het type Lancôme Foundation kiest u voor één van de 3 tot 15 beschikbare kleurtinten die het beste bij uw huid past. Daarnaast hebben veel Lancôme Foundations extra eigenschappen die uw huid beschermen. Zo heeft de City Miracle een reinigende werking en beschermt het de huid tegen UV-straling met factor 30. De Teint Visionnaire bevat bestanddelen die zorgen voor een anti-aging-effect. In de Douglas online shop vindt u dus eenvoudig een Lancôme Foundation die volledig aan uw wensen voldoet. U profiteert bij Douglas tevens van een snelle levertijd van 24 uur en gratis verzending.