Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
DOUGLAS BEAUTY WEEKEND:  -20%* op ALLES & kies alléén online tot 2 gratis cadeaus (€ 60,- = 🎁 & € 110,- = 🎁🎁)

Lalique

(50)
Merk
Productsoort
Geurtype
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Lalique geuren: altijd een geslaagde keuze

Het is niet voor niets dat het Franse Lalique al ruim honderd jaar staat voor stijlvolle kwaliteitsproducten. Ook op het gebied van persoonlijke verzorging staat het merk zeer sterk. Wanneer u kiest voor een Lalique geur, dan heeft u echt iets bijzonders in handen. Unieke geuren zijn terug te vinden in een breed assortiment voor dames en heren die houden van een krachtig bouquet dat niet allesoverheersend, maar toch duidelijk aanwezig is. Met een goed gekozen geur maakt u onder alle omstandigheden een verzorgde indruk. De geurspecialisten van Lalique zijn zeer ervaren en weten dat iedere persoonlijkheid en elk huidtype om een andere geur vraagt. U zult vanuit het gevarieerde aanbod altijd een keuze kunnen maken voor een unieke geur die volledig past bij uw persoonlijke stijl.

Beide benen op de grond met natuurlijke geuren van Lalique

De fascinatie voor de natuur is terug te vinden in de bijzondere geuren van Lalique. Lalique geuren zijn dan ook gemaakt voor iedere liefhebber van geraffineerde geuren die buitengewoon aangenaam ruiken en tegelijkertijd met beide benen op de grond staan. Voor alle persoonlijke voorkeuren en voor iedere situatie is er in het aanbod van Lalique een uitstekende geur te vinden die precies aansluit bij wat u met uw verschijning wilt bereiken.

Altijd op alles voorbereid met de juiste geur van Lalique

Het uitgebreide assortiment Lalique geuren dat Douglas in haar assortiment heeft opgenomen, biedt u de mogelijkheid om altijd op alles voorbereid te zijn. Of u nu een ontspannen avondje uitgaat naar het theater of naar een feest, of wanneer u een representatieve geur zoekt voor op uw werk of zelfs tijdens het uitoefenen van uw favoriete sport. Met de geuren van Lalique treft u altijd de juiste toon!