Gratis verzending en retour  |  Kies altijd 2 gratis samples  |  Vóór 22:00 besteld = morgen in huis  |  Het grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Profiteer nu van 20% korting* op ALLES ☕✏️📘

Juicy Couture kopen in de DOUGLAS Online-Shop – Mode en geuren uit Californië vol levensvreugde

Het label Juicy Couture bestaat sinds 1996. Eerder bedreven beide oprichters een onderneming voor zwangerschapsmode. Onder een nieuwe naam en met een veranderd assortiment veroverden ze stap voor stap de harten van hun klanten. In het zonnige Californië ontstaan sindsdien niet alleen moedige en brutale modecreaties met veel sexappeal, maar ook geuren. Deze onderscheiden zich door hun krachtige aroma’s en een verleidende zoete touch. Juicy Couture combineert in zijn creaties fruitige, florale, zoete en sensuele aroma’s met elkaar.

Juicy Couture online kopen bij DOUGLAS

Wanneer ook u een Juicy-girl bent, dat van de bruisende aroma’s houdt, dan moet u dit parfum van het label uitproberen. Koop de Juicy Couture Eau de Parfums en Eau de Toilette online bij Douglas. Hier vindt u nuttige productinformatie en klantenbeoordelingen, die u bij de keuze behulpzaam zijn. Of u komt in een van onze stores en u laat zich adviseren. Wij verheugen ons op u!