Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren
Lentevoordeel: 20% op BIJNA ALLES! 🌼

Jean Paul Gaultier Le Male – een knipoog naar mannelijkheid

Een vleugje lavendel … een beetje vanille en een hint van munt – met Jean Paul Gaultier’s Le Male parfum hul je jezelf in een wereld van sexy matrozen. En die wereld ruikt nog verrassend fris ook. Jean Paul Gaultier staat erom bekend om stereotypen te doorbreken (en dat alles met een dikke knipoog), en Jean Paul Gaultier Le Male – Le Parfum doet hier zeker aan mee. In tegenstelling tot traditionele mannengeuren, voelen de parfums Male en Ultra Male van Jean Paul Gaultier fris, vertrouwd en sensueel aan.

Het flesje van JP Gaultier Le Male

En dan is er nog het flesje. Want de verrassende geur van JP Gaultier’s Le Male vind je in een even spannend flesje. Het flesje heeft de vorm van een gespierde torso die toch wel erg aan een adonis doet denken. Het figuur op het flesje heeft een strak matrozentenue met Bretonse streepjes aan – een typisch kledingstuk van Jean Paul Gaultier. Volgens de ontwerper staat het bretons gestreepte topje (zowel het fysieke kledingstuk als het symbool dat je op een flesje Le Male van Jean Paul Gaultier terugvind), voor vrijheid en verleiding. Dit matrozentenue vind je trouwens in veel van Jean Paul Gaultier’s collecties terug, in de vorm van asymmetrische truien, rokken met veren en natuurlijk de flesjes van Jean Paul Gaultier’s Le Male parfum.

Voor welke variant ga jij?

Inmiddels is Jean Paul Gaultier’s Le Male parfum even klassiek als zijn matrozenpakjes, en zijn er voor de parfumliefhebber een scala aan opties. Zo is Ultra Male van Jean Paul Gaultier een nieuwe variant, met zwarte lavendel, peer en een houtige vorm van vanille. Ultra Male is perfect voor mensen die voor een intense parfumervaring houden. Daarnaast is Jean Paul Gaultier’s Le Male beschikbaar in verschillende formaten, zoals Jean Paul Gaultier Le Male 200 ml, Jean Paul Gaultier Le Male 125 ml en (ideaal als je eerst kennis wilt maken met het parfum) Jean Paul Gaultier Le Male 75 ml. Niet zo’n fan van parfum? Tussen deze geurlijn vind je ook douchegel en deodorant. Sommige designers geven wel eens douchegels of deodorants uit van hun designerparfums, ideaal als je het parfum eens wilt proberen zonder een grote investering te doen. Naast Le Male, heeft Jean Paul Gaultier ook een scala aan andere parfumlijnen, zoals het uitdagende Scandal en het ultra-bloemige Le Belle. Voor welke ga jij?