Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Traditioneel & innovatief

Gisada

Het Zwitserse merk Gisada creëert sinds 2013 parfums die de wereld van geuren herdefiniëren met hoogwaardige ingrediënten en unieke composities. De karakteristieke Gisada-geur maakt een statement met zijn elegantie, helderheid en frisheid. Het is magisch, wild, delicaat en mysterieus tegelijkertijd.

Ontdek de geuren van Gisada

Elegantie & hoge kwaliteit

Eau de Parfum

AMBASSADOR MEN

Deze frisse, levendige geur brengt de elegante kant van elke man naar voren met citrustonen, fruitig-sappige mandarijn en pittige patchouli.

Ontdek nu

Eau de Parfum

AMBASSADOR WOMEN

De verslavende geur combineert bloemige akkoorden met frambozen, tuberoos en verfijnde sandelhoutnuances. Een onweerstaanbare compositie die je vrouwelijke kant extra benadrukt.

Ontdek nu

Eau de Parfum

AMBASSADORA

In dit parfum ontmoeten de fruitige zoetheid van bosbes en mandarijn de luxueuze zachte tonen van jasmijn, vanille en musk. Dit smelt samen tot een unieke, extravagante compositie.

Ontdek nu

Eau de Toilette

UOMO

Elegant, stijlvol en zelfverzekerd: de houtachtige, droge en balsamico-zoete aroma's geven deze geur zijn mysterieuze en magische aantrekkingskracht.

Ontdek nu

Eau de Toilette

DONNA

Absolute vrouwelijkheid wordt weerspiegeld in Donna: bloemig-oosterse geuren en sensuele musk- en sandelhoutakkoorden onderstrepen de schoonheid en elegantie van de drager.

Ontdek nu