Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Fudge

(58)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Professionele haarproducten van Fudge

Waarschijnlijk was jij je haar iedere week met shampoo. Maar hoe zorg je er na afloop voor dat het precies zo zit zoals jij dat wilt? De productlijn van Fudge komt vast goed van pas. Bij dit merk kun je terecht voor verzorging én styling. Van conditioners tot wax en van serums tot hittebeschermers: in het assortiment komt van alles voorbij - met een kwaliteit waar je u tegen zegt. Ontdek Fudge bij Douglas!

Fudge en duurzaamheid

De oprichters van Fudge zijn erg transparant over duurzaamheid - en dat siert ze. Ze zijn nog niet waar ze willen zijn, maar hebben de afgelopen jaren al een hoop veranderingen doorgevoerd. Veel verpakkingen zijn bijvoorbeeld gerecycled en er wordt een stuk minder plastic gebruikt dan voorheen. Ook zijn er verschillende doelstellingen voor de toekomst opgesteld. Als die nagestreefd worden, doe je met de Fudge-producten niet alleen jezelf goed, maar ook de wereld om je heen.

Fudge Nederland kopen

Weet je precies welke haarproducten je hebben wilt? Mooi! Je kunt alles van Fudge Nederland kopen bij Douglas. Zo geniet je van speciale voordelen. Of je nu een bezoekje brengt aan een van de winkels of liever online bestelt, je krijgt altijd twee gratis samples van ons mee. Zo blijf je de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beauty ontdekken. Ook kun je gebruikmaken van onze gratis cadeauservice. Trakteer jezelf of een ander op iets moois!