Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
20% korting* op ALLES & kies tot 2 gratis cadeaus (€ 60 = 1 cadeau & € 110 = 2 cadeaus)**

Estée Lauder - Revitalizing Supreme+

(16)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Estée Lauder lipsticks bij Douglas

Er kan soms een flinke zoektocht nodig zijn om de juiste lipstick te vinden. Als kritische consument kunt u er immers tal van eisen aan stellen. Vanzelfsprekend begint dat met de kleur, maar er zijn nog diverse andere eigenschappen van belang. Zo moet de lipstick lang blijven zitten, niet te veel maar ook niet te weinig glanzen, enzovoorts. Dat is precies de reden waarom we bij Douglas graag kiezen voor kwaliteit. En de Estée Lauder lipsticks zijn daar misschien wel het meest sprekende voorbeeld van.

Het werk van een genie

Als cosmeticamerk bestaat Estee Lauder sinds 1946, maar het verhaal begon eigenlijk al in 1906 met de geboorte van de gelijknamige oprichtster. Haar onvoorwaardelijke focus op de wensen van haar klanten bracht haar al snel succes. En tot de dag van vandaag is dat waar het merk voor staat. Kwaliteit, exclusiviteit en een haarfijn instinct voor de behoeftes van verschillende consumenten hebben geresulteerd in een indrukwekkend divers gamma. Bij Douglas kunnen we u met veel plezier een ruime selectie presenteren. Zolang de kwaliteit gegarandeerd is, is het immers alleen nog maar de vraag welke Estée Lauder lipstick het beste bij u past.

Als alleen het beste genoeg is…

U heeft hoge verwachtingen voor uw lipstick. U wilt erop kunnen vertrouwen dat de kleur uniek en stijlvol is, dat u ook na een lange werkdag nog prachtige lippen heeft en dat uw lipstick bij u past. Dat is nu net wat we voor u willen bereiken bij Douglas. Alleen het beste is genoeg. Ons brede assortiment van Estée Lauder lipsticks is om die reden met zorg uitgekozen door onze specialisten. Er is veel te kiezen, maar welke keuze u ook maakt, u kunt vertrouwen op kwaliteit. Profiteer dus vandaag nog van de service van Douglas en krijg gratis twee samples cadeau!