Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

THE DRUNK ELEPHANT DIFFERENCE

Bij Drunk Elephant doen we er alles aan om alleen ingrediënten te gebruiken die ofwel rechtstreeks bijdragen aan de gezondheid van de huid, ofwel de integriteit van onze formules ondersteunen. We kijken niet naar de syntethische of natuurlijke oorsprong maar kiezen onze ingrediënten op basis van biocompatibiliteit.

Wij focussen op gezonde pH niveaus, formules die de huid herkent, kleine moleculaire structuren die gemakkelijk worden geabsorbeerd en effectieve actieve ingrediënten die de zuurmantel van de huid ondersteunen en onderhouden.

THE DRUNK SUPERSTARS

1

We zien onze skincare routines als smoothies. Net zoals je ingrediënten voor jouw ochtend smoothie kiest op basis van waar jouw lichaam behoefte aan heeft, kies je producten voor jouw ochtend- en avond smoothies op basis van wat jouw huid nodig heeft. Luister naar jouw huid – het heeft niet altijd hetzelfde nodig.

2

Onze producten zijn vrij van siliconen en ‘biocompatible’ met de huid, dus ze zijn makkelijk met elkaar te mixen en worden zeer goed geabsorbeerd door de huid, behalve onze Umbra zonnefilters, waarvan het beschermende zink op het huidoppervlak zit. Mix een van onze serums, crèmes of oliën samen in de handpalm en breng ze allemaal tegelijkertijd aan.