Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies
Douglas Collection

Ontdek de 6 lijnen

Douglas Home Spa

Douglas Home Spa is geïnspireerd door legendarische schoonheidstradities. Laat je meenemen op een reis voor de zintuigen en ontdek je eigen weg naar pure ontspanning.

Duik in de wereld van Home Spa

Home Spa

Seathalasso

Ontdek nu

Home Spa

Mystery of Hammam

Ontdek nu

Home Spa

Harmony of Ayurveda

Ontdek nu

Home Spa

Spirit of Asia

Ontdek nu

Home Spa

Joy of Light

Ontdek nu

Home Spa

Leilani Bliss

Ontdek nu

All about

Ontdek hier meer over de lijnen van Douglas Home Spa

Seathalasso

Seathalasso werkt dankzij bergamot en zeezout verkwikkend en verfrissend. De onweerstaanbare combinatie van jasmijn, sering en oranjebloesem met witte muskus en cedertonen laat je diep in de kracht van de zee duiken.

1 / 6
Mystery of Hammam

Duik in oude beautytradities en verwen jezelf met de zachte geur van rozen en arganolie. De producten van Mystery of Hammam hebben een ontspannende en reinigende werking – voor een fluweelzachte huid en een kalme geest.

2 / 6
Harmony of Ayurveda

Harmony of Ayurveda verwent de huid met regenererende verzorging. De geur van sinaasappel- en amandelolie zorgt voor een moment van innerlijke rust en harmonie.

3 / 6
Spirit of Asia

Spirit of Asia bundelt het beste van Aziatische schoonheidsgeheimen. De combinatie van koriander en groene thee geeft de huid een kalmerende citrusgeur.

4 / 6
Joy of Light

Laat je ware schoonheid zien met Joy of Light. De verfrissende geur is verleidelijk en citroen en jasmijnbloesem accentueren je natuurlijke schoonheid.

5 / 6
Leilani Bliss

Dompel jezelf onder in de wereld van Home Spa Leilani Bliss en ervaar exotische verwenmomenten die je doen dromen van tropische eilanden in de Stille Oceaan.

6 / 6