Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Douglas Collection

Natural Fragrances

Douglas Collection Beautiful Stories

Word één met de natuur met Beautiful Stories. Ontdek de nieuwe natuurlijke geuren van Douglas Collection, gemaakt van 99,9% natuurlijke ingrediënten. Elke geur drukt een mantra uit die zelfvertrouwen, optimisme en positiviteit viert.

Clean Beauty

Beautiful Stories

FOLLOW YOUR DREAMS

Ontdek nu

Beautiful Stories

LIVE THE MOMENT

Ontdek nu

Beautiful Stories

WALK IN THE SUN

Ontdek nu

Beautiful Stories

CELEBRATE LIFE

Ontdek nu

ALL ABOUT

Beautiful Stories

   

FOLLOW YOUR DREAMS

FOLLOW YOUR DREAMS, het bloemige en houtachtige Eau de Parfum, nodigt je uit voor een betoverende en romantische reis. Sluit je ogen en laat je meeslepen door de frisse topnoten die zwarte peper uit Madagaskar combineren met citroenolie uit Italië. De bloemige hartnoot combineert een rozenakkoord met Egyptische geraniumolie. Cederhout en witte muskus versterken het gevoel van zachtheid in de basisnoot.

1 / 4
LIVE THE MOMENT

Leven in harmonie met onszelf en de wereld om ons heen is de boodschap van het frisse en houtachtige Eau de Parfum, LIVE THE MOMENT. Haal diep adem en ga op reis naar Italië met bergamot en mandarijn. In de hartnoot viert de combinatie van appelolie en rozemarijnolie uit Noord-Afrika de natuur in al haar glorie. Indonesische patchoeli en cederhout verspreiden hun verleidelijke geur in de basisnoot.

2 / 4
WALK IN THE SUN

Geniet van de zon met het hemelse en levendige WALK IN THE SUN Eau de Parfum. De frisse topnoot van oranjebloesem en citroen wordt afgerond met een stralend akkoord van ylang-ylang uit de Comoren en zwarte bes in de hartnoot. Op de achtergrond zorgen het sandalorextract en het tonkaboonakkoord voor optimisme en levensvreugde.

3 / 4
CELEBRATE LIFE

CELEBRATE LIFE, het betoverende Eau de Parfum, is een ode aan de sensualiteit. De topnoten combineren een delicaat abrikozenakkoord met sappige en kruidige bloedsinaasappelolie. De krachtige en mysterieuze tonkaboon uit Venezuela wordt gecombineerd met delicate appelolie. Cederhout in de basisnoot rondt de geur af.

4 / 4