Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

D&G Pour Homme kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Dolce & Gabbana herinnert u aan Italiaanse glamour en brengt u terug naar de zonnige dagen aan het mediterrane water. Met een uitgebreide geurencollectie voor zowel mannen als vrouwen zit u met dit luxueuze merk altijd goed. Dat geldt ook voor Dolce & Gabbana Pour Homme: dit luchtje accentueert de zomerse elegantie en stijl van de drager. De Pour Homme-parfum vertegenwoordigt kracht en subtiliteit tegelijk. Ervaar de onweerstaanbare aantrekking van Dolce & Gabbana Pour Homme bij Douglas.

Dolce & Gabbana Pour Homme

Er bestaan verschillende uitvoeringen van Dolce & Gabbana Pour Homme. Gaat u op vakantie of wilt u herinnerd worden aan vrije dagen? Draag dan de Dolce & Gabbana Eau de Toilette. De frisse citrusnoten zijn aangevuld met een intense sensatie van (onder andere) salie en kardemom. De geur krijgt een extra dimensie door hout, tabak en musk als afrondende componenten. Deze combinatie geeft u een luxueus en krachtig gevoel. Kunt u geen genoeg krijgen van de eau de toilette? Kijk dan eens verder naar de Dolce & Gabbana Pour Home Aftershavelotion of deodorant. De Pour Homme-geurlijn mengt zich met uw huid en resulteert zo in een unieke, ruige parfum.

Dolce & Gabbana online kopen bij DOUGLAS

Bent u van plan Dolce & Gabbana Pour Homme aan te schaffen? Bekijk dan de verschillende opties bij Douglas. Bespaar tijd door de geurlijn online te bestellen óf kom langs in een van de Douglas-filialen wanneer u dat uitkomt. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet en raadpleeg onze professionals. Dit kan zowel via de klantenservice online als in de winkel. We helpen u graag!