Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren
DIOR

DIOR mascara’s maken jouw look

Dior mascara - Zijn lang, krullend en volumineus de woorden die jouw perfecte mascara omschrijven? Goed nieuws: Dior gaat je hierbij helpen. Met zoveel mascara’s is het lastig om jouw nieuwe favoriet te ontdekken. Daarom stellen wij je graag voor aan de meest populaire producten.

Diorshow Iconic-mascara

Wil je de look van jouw oogmake-up versterken? Dan wordt de Diorshow-mascara jouw helpende hand. Dit is de veelgebruikte favoriet van Dior make-up artists, en dat is natuurlijk niet voor niets. Het borsteltje creëert gemakkelijk oneindig lange wimpers: alsof ze nep zijn.

Diorshow Iconic Overcurl

Het borsteltje van deze mascara is gebogen. Dit maakt het makkelijk om jouw wimpers te krullen en te verlengen. Heb je een lange dag op de planning staan? Geen probleem, de Dior Iconic Overcurl blijft namelijk 24 uur lang op zijn plek. Wil je jouw wimpers eens een andere kleur geven dan zwart? Met de bruine Dior-mascara laat je jouw make-up natuurlijk ogen. Ga voor blauw als je juist extra wilt opvallen.

Diorshow-mascara kopen

Heb je jouw nieuwe Dior Iconic-mascara gekozen? Bestel het product gemakkelijk via onze webshop. Ontvang daarbij twee gratis samples naar keuze. Het pakket wordt gratis bij jou thuisbezorgd. Zo hoef je de deur niet meer uit om jouw make-up look compleet te maken. Ben je van gedachte veranderd? Retourneer je bestelling dan kosteloos.

Is jouw zoektocht nog niet voltooid? Kom gerust langs in één van onze winkels. Daar staan onze professionals klaar om jou te helpen. Koop je een product voor iemand anders? Met onze cadeauservice pakken wij het gratis voor je in. Handig als je iemand gelijk met het cadeau wilt verrassen.